Novice  

Z vsemi našimi storitvami smo vam na voljo na daljavovideo identifikacija PRVA osebna zavarovalnica

Za svojo varnost lahko sedaj poskrbite enostavno, iz udobja domačega naslonjača.

Kot novost imamo sedaj vzpostavljene rešitve za sklepanje vseh zavarovanj na daljavo, pri čemer je v določenih primerih potrebna video identifikacija. Digitalno upravljanje transakcij vam omogoča dostopnost Prvinih storitev kjerkoli in kadarkoli. S pomočjo video identifikacije vam zagotovimo elektronsko identiteto, to je osebna izkaznica stranke v digitalnem ekosistemu. S tem so vam življenjska zavarovanja in naložbena varčevanja dosegljiva prek kateregakoli digitalnega kanala in naprave, fizični stik ni več obvezen. Proces sklenitve na daljavo je varen, hiter, učinkovit in preprost. Svetovalci vas namreč skozi celoten postopek popeljejo v 5 minutah. Več o tem si lahko preberete tu.

Za informacije o sklepanju na daljavo in o zavarovanjih lahko pokličete izbranega zavarovalnega zastopnika oziroma mu pošljete e-sporočilo. Vsi kontakti so regijsko objavljeni na tej povezavi.

Za komunikacijo z nami in uporabo naših storitev so vam še vedno na voljo naše elektronske in telekomunikacijske poti. Vprašanja nam lahko posredujete na e-naslov info@prva.si ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 88 08.

Za hitro komunikacijo z nami in za pregled nad vsemi zavarovanji lahko naši zavarovanci uporabite uporabniški portal moja PRVA. Ob registraciji na uporabniški portal boste prejeli tudi sedemmestno identifikacijsko številko, s pomočjo katere boste lahko koristili brezplačno storitev TELEFONSKI NASVET ZDRAVNIKA DRUŽINSKE MEDICINE.

Na vsa ostala najbolj pogosta vprašanja, povezana z našimi zavarovanji v času epidemije COVID-19, odgovarjamo na portalu Ena skrb manj.

 

 

 

ODGOVORNI DANES, SKRB MANJ JUTRI

Vas zanima sklenitev ali podaljšanja zavarovanja? Imate vprašanje? Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.

 

Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]
X

0808808

Pokličite nas (Od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro)

X
Pišite nam
X
Naročite termin