Dobrodošli na spletnem mestu Prve osebne zavarovalnice, d. d. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju ter njegovih produktih. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje. Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se s pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate.

Več informacij o uporabi piškotkov na spletnem mestu www.prva.si najdete na spodnji povezavi:

 

Informacije

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnjega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

 

Zaščitne znamke

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnjim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.

 

Omejitev odgovornosti

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi, lastnik, v primeru, da bi radi z njim sodelovali na poslovni ravni, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov.

Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja ali, ki bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta.

Intelektualna lastnina na spletnem mestu, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi deli, je zaščitena. Nič na tej strani ne sme biti uporabljeno ali prikazano na kakršenkoli način brez uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

Te spletne strani vsebujejo tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Vendar podjetje Prva osebna zavarovalnica, d. d. ne pozna vsebine informacij, vsebovanih na spletnih straneh tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije.

 

Varovanje zasebnosti

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo podjetje Prva osebna zavarovalnica, d. d.

Prva osebna zavarovalnica, d. d, lahko obdeluje osebne podatke oseb, s katerimi je v pogodbenem razmerju, če gre za osebne podatke, katerih podlaga za zbiranje je Zakon o zavarovalništvu, osebne podatke oseb, s katerimi je v pogodbenem razmerju, ki jih potrebuje za izpolnjevanje pogodbenih obveznosti ali uveljavljanje pravic iz pogodbenega razmerja, ali če ima za obdelovanje osebnih podatkov privolitev posameznika.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi.

Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim strankam.
Vaš IP-naslov bi uporabili pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju spletne strani.

Naša spletna stran vsebuje tudi povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Prva osebna zavarovalnica, d. d. ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.

Varovanje zasebnosti podrobneje ureja Politika zasebnosti, ki je sestavni del teh pogojev uporabe.

 

PRIPOMBE IN POHVALE

V Prvi osebni zavarovalnici, d. d., skrbimo za stalno izboljševanje uporabniške izkušnje. V primeru, da imate predlog za izboljšanje naših storitev (pripombo, pritožbo ali pohvalo) vas vljudno prosimo, da nam to sporočite preko spletnega obrazca.

Za vaš prispevek h kakovosti naših storitev se vam že vnaprej zahvaljujemo.

 

Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]