Zagotovite si svoj izvod brezplačnega priročnika ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE od A do Ž.

Priročnik vam bo na prijazen in enostaven način razkril najpomembnejše, na kar je potrebno paziti pri sklepanju življenjskega zavarovanja. Z novo pridobljenim znanjem boste znali ravnati odgovorno in tako ustrezno poskrbeli za varno prihodnost sebe in vaše družine.

 

 

BREZPLAČNO DO ZNANJA:
Izpolnite obrazec in prenesite e-priročnik!

[sibwp_form id=7]

  1. Prijava na novice ali prenos priročnika ni pogoj za izvedbo pogodbe oziroma katerihkoli plačljivih storitev Prve osebne zavarovalnice, d. d.
  2. Priročnik je informativne narave in ne predstavlja priporočila za nakup produktov in storitev v ponudbi Prve osebna zavarovalnice, d. d. in ni del pogodbene dokumentacije pri sklenitvi zavarovanja.
  3. Posameznik lahko kadarkoli delno ali v celoti prekliče osebne privolitve za obdelavo osebnih podatkov za namene, za katere je označil DA sicer s poslanim elektronskim sporočilom na naslov: info@prva.si. Podatek o upravljavcu, pravicah posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, roku hrambe ter druge pomembne informacije glede varstva vaših osebnih podatkov pridobite v politiki zasebnosti.

Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]