POLITIKA ZASEBNOSTI PRVE Osebne zavarovalnice, d.d.

V PRVI Osebni zavarovalnici, d. d. obdelujemo vaše osebne podatke, pri čemer se zavedamo, da je pravica do zasebnosti ena izmed temeljnih človekovih pravic, zato z njimi ravnamo odgovorno, skrbno ter v skladu z v Republiki Sloveniji veljavnimi predpisi ter internimi akti družbe. Z namenom, da vam zagotovimo temeljne informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov smo za vas smo pripravili Politiko varstva zasebnosti strank in Politiko varstva zasebnosti na spletu, ki je namenjena posameznikom, ki uporabljajo naše spletne storitve. Do obeh dokumentov lahko dostopate na spodnjih povezavah.

Politika varstva zasebnosti na spletu

Namen te politike je seznaniti obiskovalce spletne strani o varovanju njihove zasebnosti v PRVI Osebni zavarovalnici, d.d. Prepričani smo, da želite kot uporabnik spletnih strani Prve osebne zavarovalnice, d. d., vedeti, kako vašo zasebnost varujemo.

Preberi več
Politika varstva osebnih podatkov strank

V želji, da razpolagate z vsemi za vas pomembnimi informacijami, smo pripravili dodatna pojasnila, vezana na ključne vidike obdelave vaših osebnih podatkov pri poslovanju z vami. Povzeli smo jih v predmetni Politiki varstva osebnih podatkov za naše stranke. 

Preberi več

 

Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]