Novice  

Moj račun bo sedaj moja PRVAVaša dobra obveščenost in zadovoljstvo sta v PRVI na prvem mestu. Zato vam z veseljem sporočamo, da smo skladno s sodobnimi razvojnimi smernicami za vas odprli nov spletni portal moja PRVA.

Moja PRVA bo nadomestila vlogo obstoječega portala Moj račun. Prinaša enostaven dostop z vseh mobilnih naprav, kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa nove funkcionalnosti. Znotraj teh smo se potrudili zajeti vse predloge naših strank.

 1. možnost pregleda in urejanja osebnih podatkov,
 2. hitra komunikacija s PRVO in izmenjava elektronskih dokumentov (vprašanja-odgovori, e-obveščanje …),
 3. pregled vseh sklenjenih zavarovanj:
  • življenjska in nezgodna zavarovanja,
  • dodatno pokojninsko varčevanje,
  • naložbena varčevanja,
  • zdravstvena zavarovanja.

 

Preverite vsa svoja zavarovanja na moja.prva.si

Moja PRVA zagotavlja temeljit pregled nad celotnim portfeljem zavarovanj, sklenjenih pri PRVI. Informacije o vseh vaših zavarovanjih so dostopne z le nekaj kliki, ob čemer je varnost vaših podatkov na prvem mestu. Vabimo vas, da si z enostavnim postopkom registracije ustvarite vpogled v svoj račun in izkoristite prednosti novega portala:

 

Enostaven postopek registracije

 1. Obiščite moja.prva.si
 2. Izberite USTVARITE RAČUN.
 3. Ker aktivacijske kode za ustvaritev uporabniškega računa še nimate, kliknite na NAROČITE KODO. AKTIVACIJSKO KODO boste po vnosu zahtevanih podatkov prejeli na vaš mobilni telefon.
 4. USTVARITE RAČUN z vpisom prejete aktivacijske kode in svoje davčne številke.
 5. Postopek ZAKLJUČITE z izbiro načina prijavljanja (elektronski naslov in geslo, certifikat, Google račun). Nato sledite vpisnim korakom.

 

Ste uporabnik portala Moj račun – kaj sedaj?

V kolikor ste obstoječi uporabnik spletne storitve Moj račun, katerega delovanje v kratkem ukinjamo, vas obveščamo, da vaš profil ne bo avtomatično prenesen na nov spletni portal moja PRVA. Razlog je vpeljava varnejše identifikacije uporabnika spletne storitve, zato vas prosimo, da opravite registracijo v portal moja PRVA po zgoraj opisanem postopku.

 

Nagrajujemo najbolj hitre!

Med vsemi, ki se boste do 30. junija 2020 registrirali v spletni portal moja PRVA, bomo 6. julija 2020 izžrebali 14 srečnežev, ki bodo prejeli privlačne nagrade:

 • darilna kartica HERVIS v višini 300 € (2 izžrebanca),
 • darilna kartica HERVIS v višini 200 € (2 izžrebanca),
 • darilna kartica HERVIS v višini 20 € (10 izžrebancev).

Pogoji nagradne igre

 

Imate vprašanje?

Pokličite nas na 080 88 08, nam pišite na info@prva.si ali pa se oglasite v naši poslovalnici na Fajfarjevi ulici 33 v Ljubljani.
Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]