Novice  

Za varno prihodnost sklenite naložbeno življenjsko zavarovanje na daljavosklenite naložbeno življenjsko zavarovanje na daljavo

Svet danes drvi po poti digitalizacije in do vse večjega števila storitev lahko dostopamo preko spleta. Zakaj ne bi na daljavo opravljali tudi storitev, kot je sklenitev naložbenega življenjskega zavarovanja? V Prvi osebni zavarovalnici nadaljujemo trend digitalizacije tudi pri svojih storitvah in omogočamo opravljanje vseh svojih storitev na varen in udoben način.

V Prvi osebni zavarovalnici ponujamo sklenitev ali prilagoditev zavarovanja na daljavo, brez da zapustite udobje vašega doma. Celoten postopek traja zgolj nekaj minut in je povsem enostaven. Pri sklepanju ali spreminjanju zavarovanja na daljavo ste lahko brez skrbi, saj bo na vsakem koraku z vami vaš izbrani zavarovalni zastopnik, ki bo poskrbel, da bo vse potekalo gladko in brez težav.

Naložbeno življenjsko zavarovanje PRVA Prava naložba predstavlja rešitev za vse, ki želite počasi, na dolgi rok in z več majhnimi koraki doseči velike cilje. S PRVO Pravo naložbo se bodo vaša privarčevana sredstva plemenitila in tako boste čez čas veliko laže uresničili vaše želje in potrebe – pa tudi tiste od vaših družinskih članov! Živimo namreč v časih, ko je varnost ena naših najbolj pomembnih vrednot, zato je smiselno poskrbeti za našo finančno in socialno varnost v različnih življenjskih situacijah.

 

Kakšne prednosti vam prinaša naložbeno življenjsko zavarovanje pri PRVI?

Naložbeno življenjsko zavarovanje je prilagojeno tako vašim potrebam kot finančnim zmožnostim. Znesek, ki ga mesečno vplačujete, lahko tekom leta neomejeno spreminjate glede na svojo trenutno finančno situacijo. Vplačujete lahko tudi dodatne zneske, v kolikor vam finance to dopuščajo.

Z enostavnimi koraki, ki ne bodo imeli velikega vpliva na vaše ustaljene navade, lahko tu dosegate višje donose kot z varčevanjem na banki. Ključnega pomena za to je, da z naložbenim varčevanjem začnete dovolj zgodaj, saj boste le tako lahko izkoristili dolgoročne tržne trende in na dolgi rok prišli do precej visokih privarčevanih sredstev. Naložbeno politiko lahko brezplačno spremenite dvakrat na leto.

Tretja prednost naložbenega življenjskega zavarovanja je, da lahko do sredstev dostopate že najmanj po šestih mesecih varčevanja oziroma šestih vplačanih mesečnih premijah. Tako imate lahko tudi v primeru, da vas doletijo hujše nepričakovane finančne težave, manj skrbi.

 

Da bi uspešno varčevali na dolgi rok, vam nikakor ni treba čez noč spremeniti vseh svojih navad

Dovolj je, da se držite nekaterih preprostih korakov, ki vam bodo pomagali doseči varčevalne cilje. Izredno velikega pomena je, da natanko veste, za kaj varčujete, saj si boste v tem primeru lažje odtegnili zadani znesek in ga namenili za uresničitev tega cilja. Za uspešno varčevanje bom z vami z veseljem pripravili varčevalni načrt, v katerem boste opredelili, koliko in kako dolgo boste varčevali. Ravno tako je pomembno, da se varčevanja lotite z dobršno mero discipline in imate ves čas v mislih svoj zastavljeni cilj. PRVA Prava naložba omogoča tudi enkratna vplačila iz že privarčevanih sredstev bančnih depozitov in poteklih varčevanj pri konkurenci.

 

Sklenite zavarovanje na daljavo

Želite skleniti naložbeno življenjsko zavarovanje PRVA Prava naložba? Omogočamo vam varno, enostavno in hitro sklenitev na daljavo, iz udobja domačega naslonjača.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na 080 88 08. Lahko pa tudi pokličete vašega izbranega zavarovalnega zastopnika.
    Bodite obveščeni prvi

    [sibwp_form id=1]