Novice  

Epidemija nas uči, da so odnosi tisto, kar resnično šteježivljenjsko zavarovanje PRVA varnost

Kaj nam bo ostalo, ko se bo epidemija končala? Katere lekcije bomo odnesli s seboj v prihodnost? Čedalje bolj ugotavljamo, da smo kot družba narobe razumeli življenje. Ni denar tisto, kar šteje, temveč nam skozi težke čase pomagajo tisti, ki jih imamo najrajši – tudi, če fizično trenutno niso in ne morejo biti z nami.

Še ne tako dolgo nazaj smo živeli povsem normalno. Odrasli so hodili v službo, otroci v šolo, prosti čas smo si krajšali z druženjem, pohajkovanjem po trgovinah … Potem pa so bila naša življenja obrnjena na glavo.

Res je, epidemija nam je ogromno vzela, a nam je hkrati veliko tudi dala. Predvsem priložnost, da se brez izgovorov ponovno povežemo s svojimi bližnjimi, da stopimo skupaj, čeprav smo zaprti vsak med svojimi štirimi stenami. Da poskrbimo drug za drugega.

To pa lahko najbolje storimo v primeru, če smo o dani situaciji dobro obveščeni in če se zavedamo vseh neprijetnih posledic, ki jih situacija prinaša. V času epidemije je izredno pomembno, da v prvi vrsti ohranimo trezno glavo in se ne izpostavljamo nevarnosti po nepotrebnem. Tako, da varujemo sebe, tudi, če nismo neposredno ogroženi (na primer s tem, da ostanemo doma), v bistvu varujemo druge, ranljive posameznike, ki jih lahko morebitna okužba stane tudi življenja.

 

Obstaja pa še en način, da zavarujete sebe in hkrati poskrbite za najbližje – življenjsko zavarovanje.

Kaj pa, če se nam kljub vsem tem previdnostnim ukrepom, ki nam jih trenutno zapoveduje zakonodaja in ki jih izvajamo sami, zgodi najhujše? Razumljivo je, da prav nihče ne želi razmišljati o naravnost groznih stvareh, ki nas lahko v dani situaciji doletijo, a v primeru, da se na te stvari pripravimo, bomo lahko vsaj za odtenek mirneje spali. Eden od načinov, da se pripravite na najhujše, je življenjsko zavarovanje.

Življenjsko zavarovanje PRVA Varnost vam bo vsaj malo olajšalo izredno težke situacije, kot so bolezni ali poškodbe, pri katerih lahko pride tudi do izpada dogodka. Življenjsko zavarovanje v primeru smrti je bolj kot vam namenjeno vašim najbližjim – pogosto ob smrti družinskega člana že tako hudo situacijo še poslabša finančna stiska, ki jo prinese en dohodek manj, morebitni podedovani dolgovi in vsi stroški, povezani s poslednjo skrbjo za pokojnika. Če se zavarujete za primer kritične bolezni, kamor med drugim spadajo rak, bolezni srca, ožilja in dihal ter bolezni živčnega sistema, boste imeli pomoč pri plačevanju stroškov zdravljenja in drugih, bolj vsakdanjih stroškov. Življenjsko zavarovanje PRVA Varnost je prilagodljivo za vse življenjske situacije.

Tudi, če zaradi okužbe s koronavirusom pride do smrti v družini, bo zavarovalnica v primeru sklenitve življenjskega zavarovanja upravičencu izplačala določeno vsoto. Ravno tako Življenjsko zavarovanje PRVA Varnost zavarovancu krije zdravstveno nego in mesečno nadomestilo za izpad dohodka.

Zdravje posameznika in njegove družine je za nas na prvem mestu, zato od aprila omogočamo sklenitev življenjskega zavarovanja na daljavo.

 

Kako lahko v Prvi sklenete zavarovanje?

V Prvi imajo zavarovanci možnost modifikacije in sklenitve zavarovanja na daljavo, od doma, brez fizičnega stika. Za pomoč in več informacij se obrnite na svojega zavarovalnega zastopnika.

Vsi novi zavarovanci pa lahko od aprila na daljavo sklenejo tudi življenjska zavarovanja in naložbena varčevanja. Sklenitev zdravstvenega zavarovanja PRVA Zdravje na daljavo je ravno tako mogoča. Za več informacij se lahko obrnete na zavarovalnega zastopnika v vaši regiji.

Zdravja in naših ljubljenih ne more nadomestiti prav nič. Pa vendar je življenjsko zavarovanje prava poteza, da vas in vaših najbližjih, če slučajno pride do najhujšega, ne bodo poleg vsega bremenile še finančne skrbi.

Za vsa vprašanja, povezana z življenjskimi zavarovanji nas lahko kontaktirate na 080 88 08 oziroma pokličite svojega zavarovalnega zastopnika.

 

ODGOVORNI DANES, SKRB MANJ JUTRI

Vas zanima sklenitev ali podaljšanja zavarovanja? Imate vprašanje? Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.    Bodite obveščeni prvi

    [sibwp_form id=1]