V 10 DELOVNIH DNEH do specialističnih pregledov in preiskav

KRIJE PLAČILO STROŠKOV ZDRAVIL, predpisanih na beli recept, do 250 EUR letno

NAROČANJE 24/7, VSE DNI V LETU in brezplačni telefonski nasvet zdravnika

Poskrbite za svoje zdravje s hitrim dostopom do diagnoze in zdravljenja

Izbirate lahko med številnimi specialističnimi zdravstvenimi storitvami s kar 23 področij medicine:

  • Specialistični ambulantni pregledi z zdravstvenih področij abdominalne kirurgije, bolezni ožilja, kardiologije, gastroenterologije, proktologije, endokrinologije, tireologije, dermatovenerologije, flebologije, angiologije, pulmologije, oftalmologije, ginekologije, otorinolaringologije, urologije, psihiatrije, ortopedije, bolezni dojk, nevrologije, plastične in rekonstrukcijske kirurgije, radiologije, ter fiziatrije.
  • Diagnostično-terapevtski postopki in posegi, kot so RTG, EKG, UZ, OCT, EMG, CT, CTA, MR, MRA, polipektomija, blokada in drugi.
  • Laboratorijski pregledi, meritve in preiskave, kot so hemogram, preverjanje vrednosti krvnega sladkorja,odvzem za 4-frakcijski lipidogram in drugi.
  • Dodatni preventivni diagnostični testi, kot so PAP-test za ženske (preventivna diagnostika predrakavih sprememb), PSA-test za moške (preventivna diagnostika raka na prostati), merjenje gleženjskega indeksa (preventivna diagnostika srčnega infarkta in možganske kapi) in preventivna fotopletizmografska preiskava ven nog (preventivna diagnostika popuščanja venskih zaklopk).
  • Prvi in kontrolni pregled pri specialistu psihiatru.

 

lahko se odločate med dvema paketoma:

 

specialisti Standard

Omogoča hiter dostop do specialistov in krije plačilo specialističnih pregledov in zahtevnih diagnostičnih preiskav na podlagi napotnice osebnega zdravnika ter plačilo zdravil, predpisanih na beli recept pri zdravniku specialistu iz Prvine mreže izvajalcev zdravstvenih storitev (do 250 EUR letno). Zavarovanec lahko v zavarovalnem letu izkoristi 3 obravnave oziroma do skupno največ 9 storitev. Če v preteklem letu ni izkoristil nobene storitve iz zavarovanja, je v tekočem letu upravičen do 4 zdravstvenih obravnav oziroma do skupno največ 12 storitev.

Pri tem kritju mora zavarovanec za koriščenje zavarovanja pridobiti napotnico osebnega zdravnika.

 

specialisti Nadstandard – na voljo le v paketu prva zdravje nadstandard

Omogoča še hitrejši dostop do specialistov in krije plačilo specialističnih pregledov, zahtevnih diagnostičnih preiskav in dodatnih preventivnih diagnostičnih preiskav tudi brez napotnice osebnega zdravnika ter plačilo zdravil, predpisanih na beli recept pri zdravniku specialistu iz Prvine mreže izvajalcev zdravstvenih storitev (do 250 EUR letno). Zavarovanec lahko v tekočem zavarovalnem letu izkoristi 4 zdravstvene obravnave oziroma do skupno največ 12 storitev.

Ob izbiri tega kritja je osnova za koriščenje zavarovanja utemeljena indikacija. Tudi tu potrebuje zavarovanec napotnico za diagnostične postopke, pri katerih je izpostavljen dodatnemu sevanju, ki je človekovemu zdravju načeloma škodljivo (to so MR, MRA, RTG, CT in CTA). Zavarovanec lahko isto storitev koristi brez napotnice le, če je od prejšnje takšne storitve poteklo vsaj eno leto (v nasprotnem primeru je za takšno storitev obvezna napotnica).

PAKET PRVA ZDRAVJE NADSTANDARD

Si želite v primeru novonastale bolezni ali poškodbe dodatno skrajšati pot vašega zdravljenja? Zagotovite si hitrejšo vrnitev k vsakodnevnim aktivnostim in manjši izpad dohodka zaradi krajše bolniške odsotnosti.

 

PAKET VKLJUČUJE 3 ALI 4 ZAVAROVALNA KRITJA:

Specialisti Nadstandard in zdravila, Rehabilitacije in Operativni posegi ter po izbiri Drugo zdravniško mnenje.

 

KLJUČNE PREDNOSTI PAKETA:

• brez napotnice boste dostopali do zdravstvenih storitev še hitreje*,
• možni dodatni preventivni pregledi in diagnostični testi,
• ugodnejša cena.

*Napotnico je potrebno pridobiti le za storitve s področja radiologije.

Nazaj na PRVA Zdravje

 

Na voljo smo vam 24 ur dnevno

zdravstveno zavarovanje Prva zdravje točka PRVA zdravje

Ko želite koristiti zavarovanje in se naročiti na zdravstveno storitev, preprosto pokličete naše strokovnjake na telefonsko številko točke PRVA Zdravje 01 7 775 775. Točka je dostopna 24 ur na dan in skupaj z vami bomo pripravili načrt zdravljenja na vam najustreznejši način.

 

Podrobnosti


Dodatno zdravstveno zavarovanje PRVA Zdravje lahko sklenejo osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji od dopolnjenega 15. do dopolnjenega 68. leta starosti.

Zavarovalni kritji Specialisti – PAKET STANDARD in Rehabilitacije sta na voljo tudi za otroke od dopolnjenega 5. do 14. leta starosti.

Zavarovanje je sklenjeno za dve leti in se po preteku samodejno letno podaljšuje do zavarovančevega dopolnjenega 70. leta starosti. Ob prehodu zavarovanca v višji starostni razred se ob začetku novega zavarovalnega leta višina premije za naslednja zavarovalna leta uskladi z veljavnim cenikom.

Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]