Zdravstveno zavarovanje

Zagotovite si zdravstveno zavarovanje PRVA Zdravje - Specialisti, ki vam pri novonastalih bolezenskih stanjih in poškodbah omogoča hiter dostop do pregleda in preiskav pri zdravniku specialistu v zasebni zdravstveni ustanovi, tudi brez napotnice.

Do specialistov zasebnikov tudi brez napotnice

Hiter dostop v največ 10 delovnih dneh

Možnost dodatnih preventivnih pregledov

PRVA Zdravje – Specialisti

Bom dovolj hitro dobil datum pregleda pri specialistu, ko ga bom potreboval? Zakaj moram najprej do osebnega zdravnika po napotnico, če pa si želim le hitro izvedeti svojo diagnozo? Kako bom pokril stroške specialističnih pregledov?

Prepogosto se nad lastnim zdravjem zamislimo šele, ko se nam zgodijo zdravstvene težave. Takrat si želimo hiter dostop do specialističnih pregledov in diagnozo, ki je temelj za hiter začetek zdravljenja. Obisk osebnega zdravnika in dolge čakalne vrste v javnem zdravstvu velikokrat ta čas še podaljšajo, med čakanjem pa se lahko pojavijo tudi s tem povezani zdravstveni zapleti.

V želji po čimprejšnjem diagnosticiranju in okrevanju se lahko obrnemo na zasebne izvajalce specialističnih zdravstvenih storitev. Le tako si lahko v trenutnih razmerah omogočimo hitrejšo pot do diagnoze, zdravljenja in predvsem ozdravitve.

Za hiter dostop do pregleda pri zdravniku specialistu in hitro diagnozo svojih zdravstvenih težav tudi brez predhodnega obiska pri svojem osebnem zdravniku, je zdravstveno zavarovanje PRVA Zdravje – Specialisti prava rešitev za vas.


 

Prednosti zdravstvenega zavarovanja PRVA Zdravje Specialisti

zdravstvenega zavarovanja prva zdravje specialisti

 • Hiter in enostaven dostop do uveljavljenih zdravnikov specialistov tudi brez napotnice.
 • Široka mreža zasebnih zdravstvenih ustanov, v katerih deluje več kot 310 uveljavljenih zdravnikov specialistov.
 • Točka PRVA Zdravje 01 7 775 775 – 24-urna telefonska linija, ki vam omogoča hiter začetek zdravljenja, priporočljiv načrt zdravljenja in naročilo na specialistične zdravstvene storitve, katere boste opravili najpozneje v 10 delovnih dneh.
 • Vključuje prvi in kontrolni pregled pri specialistu psihiatru: obravnavo perečih zdravstvenih problemov sodobne družbe, kot so izgorelost na delovnem mestu, depresija, napadi panike, tesnobe ipd., in kakovosten načrt nadaljnjega zdravljenja.
 • Če pri paketu Standard zavarovanec v tekočem letu ne porabi nobene specialistične zdravstvene storitve, mu prihodnje leto pripada ena specialistično zdravstvena storitev več.
 • Možnost koriščenja zavarovalnega kritja tudi za izjemno pomembno preventivno diagnostiko raka na prostati, srčnega infarkta in možganske kapi ter popuščanja venskih zaklopk v primeru paketa Nadstandard.
 • Zavarovalno kritje v primeru novonastalih poškodb brez čakalnega roka.
 • Možnost soudeležbe pri plačilu zdravstvenih storitev.

 

Sklenite zavarovanje PRVA Zdravje – Specialisti
Kliknite tukaj

Ob sklenitvi se lahko odločate med dvema paketoma:

Paket Standard

Omogoča hiter dostop in kritje stroškov pregledov pri zdravniku specialistu, posegov v enodnevni obravnavi, enostavnih in zahtevnih diagnostičnih preiskav na podlagi napotnice osebnega zdravnika. Upravičenec lahko v zavarovalnem letu izkoristi 3 zavarovalne primere, če pa v preteklem letu ni izkoristil nobene storitve iz zavarovanja, je v tekočem letu opravičen do 4 zavarovalnih primerov.

zdravstveno zavarovanje prva-zdravje specialisti paket standard

Skleni paket standard

 

Cenik Paket Standard

ZAVAROVANČEVA
DOPOLNJENA
STAROST

15 - 49 let

50 - 65 let

SOUDELEŽBA

NE

NE

MESEČNO

9,77

15,73

ČETRTLETNO

29,30

47,20

POLLETNO

58,59

94,40

LETNO

117,18

188,79

Cene premij so v EUR in že vključujejo 8,5-% DPZP.
Pri plačilu letne premije, vam priznamo 3% popust.

Paket Nadstandard

Omogoča še hitrejši dostop do zdravnika specialista in kritje stroškov pregledov pri zdravniku specialistu, posegov v enodnevni obravnavi, enostavnih in zahtevnih diagnostičnih preiskav ter dodatnih preventivnih diagnostičnih preiskav pri izvajalcu specialističnih zdravstvenih storitev tudi brez napotnice osebnega zdravnika. Upravičenec lahko v zavarovalnem letu izkoristi 4 zavarovalne primere.

zdravstveno zavarovanje prva-zdravje specialisti paket nadstandard

Skleni paket nadstandard

 

Cenik Paket Nadstandard

ZAVAROVANČEVA
DOPOLNJENA
STAROST

15 - 49 let

50 - 59 let

60 – 65 let

SOUDELEŽBA

NE

DA

NE

DA

NE

DA

MESEČNO

20,90

16,88

27,49

22,68

38,99

32,17

ČETRTLETNO

62,69

50,65

82,48

68,03

116,98

96,51

POLLETNO

125,38

101,30

164,96

136,06

233,97

193,02

LETNO

250,77

202,59

329,93

272,12

467,94

386,04

Cene premij so v EUR in že vključujejo 8,5-% DPZP.
Pri plačilu letne premije, vam priznamo 3% popust.

Pri sklenitvi zavarovanja se lahko zavarovanec odloči za sklenitev zavarovanja brez soudeležbe ali z njo. Soudeležba pomeni, da bo zavarovanec v primeru koriščenja zdravstvenih storitev sam kril 30% cene teh storitev po veljavnem ceniku, objavljenem tukaj.

Dobro je vedeti

Splošni zdravnik lahko po novem uporabi štiri vrste napotitve na nadaljnji pregled pri zdravniku specialistu.

Nujna napotnica vam omogoči dostop do obravnave najpozneje v 24 urah po izdaji, zelo hitra napotnica pa v 14 dneh. Hitra napotnica to dobo podaljša na tri mesece, pri redni napotnici pa se vaše čakanje na prvo obravnavo podaljša na kar šest mesecev ali pa se ta doba določi na podlagi trenutnih čakalnih vrst, kar pomeni, da je lahko še precej daljša.

Tako lahko na primer na pregled z magnetno resonanco čakate tudi osem mesecev, za prvi pregled v kardiološki ali nevrološki ambulanti do enega leta, v dermatološki, urološki ali psihiatrični ambulanti pa kar eno leto in tudi več.

Vir statističnih podatkov: NIJZ

Do specialistov zasebnikov tudi brez napotnice

Hiter dostop v največ 10 delovnih dneh

Možnost dodatnih preventivnih pregledov

Točka prva zdravje dostopna 24 ur na dan

Postopek sklenitve

 1. S klikom na spodnjo povezavo lahko zavarovanje hitro in enostavno sklenete kar preko spleta.

 2. V kolikor želite pa se lahko za obisk našega sveovalca dogovorite tudi na telefonski številki 01 7 775 775.

 3. Ko poravnate prvo premijo vam po pošti pošljemo polico zavarovanje pa je sklenjeno.

S točko PRVA Zdravje, hitro do zdravstvene storitve

zdravstveno zavarovanje Prva zdravje točka PRVA zdravje

Ko želite koristiti zdravstveno zavarovanje in se naročiti na zdravstveno storitev, preprosto pokličite naše strokovnjake na telefonsko številko zdravstvene točke PRVA Zdravje 01 777 5 775. Točka je dostopna 24 ur na dan in skupaj z vami bomo pripravili načrt zdravljenja na vam najustreznejši način. Tako bomo poskrbeli, da boste najpozneje v 10 delovnih dneh opravili načrtovane zdravstvene storitve. Da ne boste pozabili na pregled, vas bomo prijazno opomnili dan pred terminom vaše načrtovane zdravstvene storitve.

 

Kaj vključuje zdravstveno zavarovanje PRVA Zdravje - Specialisti?


Zdravstveno zavarovanje PRVA Zdravje – Specialisti vam pri novonastalih bolezenskih stanjih in poškodbah omogoča hiter dostop do pregleda, zahtevnih in enostavnih diagnostičnih preiskav,  posegov ter preventivnih diagnostičnih preiskav pri zdravniku specialistu, tudi brez napotnice. Pregled boste opravili v največ 10 delovnih dneh v eni izmed 55 zasebnih zdravstvenih ustanov, kjer združujemo kar 21 področij medicine in 310 uveljavljenih zdravnikov specialistov, tudi s področja psihiatrije.

 

Specialistično zdravstvene storitve, ki jih ZDRAVSTVENO zavarovanje vključuje

 • Specialističnoambulantne preglede z zdravstvenih področij abdominalne kirurgije, bolezni ožilja, kardiologije, gastroenterologije, proktologije, endokrinologije, tireologije, dermatovenerologije, flebologije, angiologije, pulmologije, oftalmologije, ginekologije, otorinolaringologije, urologije, psihiatrije, ortopedije, bolezni dojk, nevrologije, plastične in rekonstrukcijske kirurgije in radiologije.
 • Diagnostično-terapevtski postopki in posegi, kot so RTG, EKG, UZ, CT, CTA, MR, MRA, polipektomija, rektoskopski poseg, odstranitev kožnih izrastkov in drugi.
 • Laboratorijski pregledi, meritve in preiskave, kot so hemogram, preverjanje vrednosti krvnega sladkorja, odvzem za 4-frakcijski lipidogram in drugi.
 • Dodatni preventivni diagnostični testi, kot so PAP-test za ženske (preventivna diagnostika predrakavih sprememb), PSA-test za moške (preventivna diagnostika raka na prostati), merjenje gleženjskega indeksa (preventivna diagnostika srčnega infarkta in možganske kapi) in preventivna fotopletizmografska preiskava ven nog (preventivna diagnostika popuščanja venskih zaklopk).
 • Prvi in kontrolni pregled pri specialistu psihiatru. Ker je mogoče v sodobni družbi čedalje pogosteje zaznati vse več psiholoških stisk posameznikov, kot so izgorelost, depresija, anksioznost, pogosti strahovi ipd., so z zavarovanjem kriti tudi stroški pregledov pri specialistu psihiatru. Dodatno se vsem zavarovancem PRVE prizna tudi 10-% popust za vsako nadaljnje psihoterapevtsko zdravljenje.

Opisi pregledov in storitev

 

SPECIALISTIČNO PODROČJE ZAVAROVALNEGA PRIMERASPECIALISTIČNA STORITEV ALI ZAVAROVALNI PRIMER
Specialističnoambulantni pregledi
in diagnostično-terapevtski postopki
ter posegi
KRITJE STORITVE (STANDARD)NAČIN KORIŠČENJA (STANDARD)KRITJE STORITVE (NADSTANDARD)NAČIN KORIŠČENJA (NADSTANDARD)
Abdominalna kirurgijaPrvi specialističnoambulantni pregled za abdominalno kirurgijDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Abdominalna kirurgijaKontrolni specialističnoambulantni pregled za abdominalno kirurgijoDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Abdominalna kirurgijaUZ trebuha (trebušna slinavka, žolčnik, jetra, vranica, mehur, prostata, ledvica)DANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Bolezni ožiljaPrvi specialističnoambulantni pregled bolezni ožiljaDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Bolezni ožiljaKontrolni specialističnoambulantni pregled bolezni ožiljaDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Bolezni ožiljaUZ vratnih žilDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
KardiologijaPrvi specialističnoambulantni kardiološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
KardiologijaKontrolni specialističnoambulantni kardiološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
KardiologijaElektrokardiografija (EKG) skupaj s specialistničnoambulantnim kardiološkim pregledomDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Kardiologija24-urni Holter monitoring EKGDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Kardiologija24-urno merjenje krvnega tlakaDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
KardiologijaUZ srcaDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
KardiologijaObremenitveno testiranje (cikloergometrija)DANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
GastroenterologijaPrvi specialističnoambulantni gastroenterološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
GastroenterologijaKontrolni specialističnoambulantni gastroenterološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
GastroenterologijaKolonoksopija z morebiti potrebno biopsijo/polipektomijo/histopatološkim pregledomDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
GastroenterologijaGastroskopija z morebiti potrebno biopsijo/polipektomijo/histopatološkim pregledom/hitrim ureaznim testom (HUT)DANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
GastroenterologijaUZ trebuha (trebušna slinavka, žolčnik, jetra, vranica, mehur, prostata, ledvica)DANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
GastroenterologijaUrea dihalni testDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
GastroenterologijaLaktozna intolerancaDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
ProktologijaPrvi specialističnoambulantni proktološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
ProktologijaKontrolni specialističnoambulantni proktološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
ProktologijaRektoskopija z morebiti potrebno biopsijo/polipektomijo/histopatološkim pregledomDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
EndokrinologijaPrvi specialističnoambulantni endokrinološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
EndokrinologijaKontrolni specialističnoambulantni endokrinološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
EndokrinologijaRTG - merjenje kostne gostoteDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
TireologijaPrvi specialističnoambulantni tireološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
TireologijaKontrolni specialističnoambulantni tireološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
TireologijaUz ščitnice s pregledomDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
TireologijaUZ vratu (žleze ščitnice, žlez obščitnic)DANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
DermatovenerologijaPrvi specialističnoambulantni dermatovenerološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
DermatovenerologijaKontrolni specialističnoambulantni dermatovenerološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
DermatovenerologijaDermatoskopijaDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
FlebologijaPrvi specialističnoambulantni flebološki pregled oz. pregled venskega ožiljaDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
FlebologijaKontrolni specialističnoambulantni flebološki pregled oz. pregled venskega ožiljaDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
FlebologijaOrientacijska doplerska ultrazvočna preiskavaDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
FlebologijaDuplex ultrazvočna preiskava ven nogDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
AngiologijaPrvi specialističnoambulantni angiološki pregled oz. pregled arterijskega ožiljaDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
AngiologijaKontrolni specialističnoambulantni angiološki pregled oz. pregled arterijskega ožiljaDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
AngiologijaMerjenje gleženjskega indeksa (preventivna diagnostika srčnega infarkta in možganske kapi)NE/DABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
AngiologijaUZ perifernega ožilja, aorteDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
PulmologijaPrvi specialistično ambulantni pulmološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
PulmologijaKontrolni specialistično ambulantni pulmološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
PulmologijaSpirometrija s prvim specialističnoambulantnim pulmološkim pregledomDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OftalmologijaPrvi specialističnoambulantni oftalmološki pregled refrakcijskih motenjDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OftalmologijaKontrolni specialističnoambulantni oftalmološki pregled refrakcijskih motenjDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
GinekologijaPrvi specialističnoambulantni ginekološki pregled z odvzemom brisa in PAP-testomDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
GinekologijaKontrolni specialistično ambulantni ginekološki pregled z odvzemom brisa in PAP testomDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
GinekologijaUZ rodilDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OtorinolaringologijaPrvi specialističnoambulantni ORL-pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OtorinolaringologijaKontrolni specialističnoambulantni ORL-pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OtorinolaringologijaAudiometrija (ADG)DANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OtorinolaringologijaTimpanometrijaDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OtorinolaringologijaVestibulometrija (VTG)DANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OtorinolaringologijaUZ vratu (bezgavke, žleze slinavke)DANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
UrologijaPrvi specialističnoambulantni urološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
UrologijaKontrolni specialističnoambulantni urološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
UrologijaUZ sečilDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
UrologijaUZ skrotuma - testisovDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
UrologijaUZ trebuha (trebušna slinavka, žolčnik, jetra, vranica, mehur, prostata, ledvica)DANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
PsihiatrijaPrvi specialističnoambulantni psihiatrični pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
PsihiatrijaKontrolni specialističnoambulantni psihiatrični pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OrtopedijaPrvi specialističnoambulantni ortopedski pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OrtopedijaKontrolni specialističnoambulantni ortopedski pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OrtopedijaPunkcija skupaj s specialističnoambulantnim ortopedskim pregledomDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OrtopedijaAplikacija blokade skupaj s specialističnoambulantnim ortopedskim pregledomDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OrtopedijaUZ sklepovDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
OrtopedijaUZ mehkih tkiv in sklepovDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Bolezni dojkPrvi specialističnoambulantni pregled bolezni dojkDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Bolezni dojkKontrolni specialističnoambulantni pregled bolezni dojkDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Bolezni dojkMamografijaDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Bolezni dojkUZ dojkDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
NevrologijaPrvi specialističnoambulantni nevrološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
NevrologijaKontrolni specialističnoambulantni nevrološki pregledDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
NevrologijaUZ vratnih žilDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
NevrologijaUZ (Doppler) vratnih in znotrajmožganskih arterijDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Plastična in rekonstrukcijska kirurgijaPrvi pregled in posvet za poseg plastične in rekonstrukcijske kirurgijeDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Plastična in rekonstrukcijska kirurgijaKontrolni pregled in posvet zaradi posega plastične in rekonstrukcijske kirurgijeDANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
RadiologijaRTG (skelet/prsni organi)DANapotnicaDANapotnica
RadiologijaRačunalniška tomografija (CT)DANapotnicaDANapotnica
RadiologijaRačunalniška tomografija s kontrastom (CTA)DANapotnicaDANapotnica
RadiologijaMagnetna resonanca (MR)DANapotnicaDANapotnica
RadiologijaMagnetna resonanca s kontrastom (MRA)DANapotnicaDANapotnica
Laboratorijske preiskaveLaboratorijske preiskave (Hmg, SR, KS, 4-frakcijski lipidogram)DANapotnicaDABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Dodatni preventivni diagnostični testiPSA - moški (preventivna diagnostika raka na prostati)NE/DABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Dodatni preventivni diagnostični testiMerjenje gleženjskega indeksa - (preventivna diagnostika srčnega infarkta in možganske kapi)NE/DABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.
Dodatni preventivni diagnostični testiPreventivna fotopletizmografska preiskava ven nog (preventivna diagnostika popuščanja venskih zaklopk)NE/DABrez napotnice v primeru utemeljene indikacije.

 

Komu je ZDRAVSTVENO zavarovanje namenjeno?

Zdravstveno zavarovanje PRVA Zdravje lahko sklenejo osebe, stare od dopolnjenega 15. do 64. leta starosti.  Zavarovanje lahko sklenejo tudi osebe z določenimi kroničnimi obolenji, pri čemer bo izključeno samo področje že diagnosticiranega kroničnega obolenja.

 

Koliko časa zavarovanje traja?

Zdravstveno zavarovanje PRVA Zdravje je sklenjeno za eno leto in se po preteku vsakega zavarovalnega leta in v primeru, da ne pride do odpovedi zavarovanja, samodejno vsako leto podaljša vse do zavarovančevega dopolnjenega 65. leta starosti. Ob prehodu zavarovanca v višji starostni razred se ob začetku novega zavarovalnega leta višina premije za naslednja zavarovalna leta uskladi z veljavnim cenikom.

 

Mreža izvajalcev zdravstvenih storitev

V sklopu naše mreže, ki združuje več kot 55 zdravstvenih ustanov in 310 uveljavljenih specialistov, vam bomo zagotovili strokovne in celostne zdravstvene storitve na najvišji ravni.

Ker se zavedamo pomembnosti lokacijske razpršenosti in hitre dostopnosti do zdravstvenih storitev, mrežo izvajalcev za vas redno dopolnjujemo.

IZVAJALEC ZDRAVSTVENIH STORITEVNASLOVMESTO
Klinika Doktor 24Savska cesta 3Ljubljana
Optika Doktor 24Savska cesta 3Ljubljana
Medicinski center Cardial LjubljanaZaloška cesta 69Ljubljana
Medicinski center IatrosParmova ulica 51bLjubljana
KALLISTE medicinski centerSlamnikarska cesta 3bDomžale
Poliklinika Nobilis – LjubljanaKomenskega ulica 32Ljubljana
Zdravstveni zavod ReschnerVilharjev podhod 1Ljubljana
Plastična in estetska kirurgija JanežičGasparijeva ulica 12Ljubljana
Ambulantni center Estetika MiloševićUkmarjeva cesta 4Ljubljana
Očesna ordinacija in optika PravovidJurčkova cesta 231Ljubljana
Artros center za ortopedijo in športne poškodbeTehnološki park 21Ljubljana
Kambič - Kafol, specialistična ambulanta za pljučne bolezni in alergijeHacquetova ulica 6Ljubljana
Objem zdravja, specialistična ambulanta za pljučne bolezni, alergije in ultrazvok srcaLjubljanska cesta 21 CKamnik
Ginekološke in porodniške storitve Trampuž Saša, dr. med. specialist ginekologije in porodništva.Pod gozdom I/14Grosuplje
Medicinski center BarsosGregorčičeva ulica 11Ljubljana
Art optikaCelovška cesta 280Ljubljana
Art optikaDunajska cesta 33Ljubljana
Očesna ambulanta in optika Clarus LjubljanaŠmartinska 152Ljubljana
Zdravstveni center KlarosPrešernova ulica 6Žalec
Zasebna ginekološka ordinacija GašperlinGregorčičeva ulica 5Celje
Medicinsko termalni center FontanaKoroška cesta 172Maribor
Archimed d.o.o. - Diagnostični center za gastroenterologijo in interno medicinoRazlagova 24Maribor
Alveola internistični ambulantni diagnostični center d.o.o.Židovska 2Maribor
Poliklinika Nobilis – MariborPohorska ulica 21bMaribor
Zasebna ginekološka ordinacija - Renata Mihič Završnik, dr. med., specialist ginekologije in porodništvaCankarjeva ulica 6DMaribor
Zasebna ortopedska ordinacija - Sašo Tonejc, dr. med., specialist ortopedPartizanska cesta 49Maribor
DSD digitalna slikovna diagnostika, Nikša Mudnič, dr. med., specialist radiologPuhova ulica 9aPtuj
Medicinski center CiiM plusJezdarska ulica 2Maribor
Zasebna nevrološka ambulanta dr. Metod GlavnikLjubljanska cesta 11Velenje
Specialistična kardiološka ambulanta VasacorTopolšica 77Topolščica
Očesna ambulanta in optika Clarus CeljeMariborska cesta 10Celje
Očesna ambulanta in optika Clarus VelenjeCeljska cesta 40Velenje
Očesna ambulanta in optika Clarus Slovenjska BistricaTrg Alfonza Šarha 10Slovenska Bistrica
Očesna ambulanta in optika Clarus PtujMestni trg 4Ptuj
Thermana LaškoZdraviliška cesta 6Laško
Terme PtujPot v Toplice 9Ptuj
Art optika VelenjePrešernova cesta 7bVelenje
Art optika CeljeLjubljanska cesta 6Celje
Art optika MariborSlovenska ulica 8Maribor
Art optika MariborJurčičeva ulica 6Maribor
Art optika PtujSlomškova 24Ptuj
Dermamed specialistična ambulantaUlica arhitekta Novaka 13Murska Sobota
Poliklinika Nobilis – Moravske TopliceKranjčeva 12Moravske Toplice
Zdravstveni center GastromedicaKocljeva 10Moravske Toplice
Ordinacija za bolezni ušes, nosu in grla, LanščakLendavska ulica 18Murska Sobota
Zasebna ambulanta za ortopedijo in športne poškodbe - Prettner Mladen, dr.med., specialist ortopedCvetkova 10Murska Sobota
Zasebna internistična kardiološka ambulanta - Hodošček Gustav, dr.med.Lendavska ulica 16Murska Sobota
Zasebna ambulanta za ginekologijo in porodništvo - Šepić Nenad, dr.med.Cesta I. slovenskega tabora 2Ljutomer
Terme LendavaTomšičeva 2aLendava
Zdravilišče RadenciZdraviliško naselje 12Radenci
Terme 3000Kranjčeva ulica 12Moravske Toplice
Očesna ambulanta in optika Clarus Murska SobotaGregorčičeva ul. 42Murska Sobota
Očesna ambulanta in optika Clarus KranjNazorjeva ulica 3Kranj
Zasebna kardiološka ambulanta, Ana Veternik Debeljak, dr. med.specialist interne medicineGosposvetska ulica 10Kranj
GroMed otorinolaringologijaBleiweisova cesta 16Kranj
Zdravstveni center VELOG, ZD KranjGosposvetska cesta 10Kranj
Medicinski center PodnarPoslovna cona A 18Šenčur
Art optikaBleiweisova cesta 14Kranj
Diagnostični center MEDICOinternaRoška cesta 17Kočevje
Medi Cons kardiologija d.o.o.Kandijska cesta 4Novo mesto
Artros center za ortopedijo in športne poškodbeKandijska ulica 4Novo mesto
Terme Krka d.o.o., Šmarješke topliceŠmarješke Toplice 100Šmarješke toplice
Terme Krka d.o.o., Dolenjske TopliceZdraviliški trg 7Dolenjske Toplice
Očesna ambulanta in optika Clarus KrškoCesta krških žrtev 141Krško
Medicinski center MedartisUlica Gradnikove brigade 63Nova Gorica
Internistična GE ambulanta d.o.o.Erjavčeva ulica 29Nova Gorica
Očesna ambulanta in optika Clarus Nova GoricaPrvomajska cesta 35Nova Gorica
Očesna ambulanta in optika Clarus KoperAnkaranska cesta 3aKoper
Terme Krka, d.o.o., PE StrunjanStrunjan 148Strunjan
Zdravstveni zavod SamstalRozmanova 13Koper
Ultrakardio, specialistična kardiološka ambulantaObala 144Lucija - Portorož
Poliklinika Nobilis – PortorožObala 2Portorož
Očesna ambulanta in optika Clarus VrhnikaLjubljanska cesta 29Vrhnika
Ultrazvočna ambulanta SANOMEDPrečna ulica 2Postojna
Zdravstveni zavod DermoestetikaLjubljanska cesta 6Koper
Art optikaKidričeva ulica 20Nova Gorica
Art optikaGoriška 78Ajdovščina
Art optikaKidričeva ulica 12Koper
Ambulantni center Estetika MiloševićFrancetova cesta 4Slovenj Gradec
Medicinsko diagnostični center OrtolabStari trg 27Slovenj Gradec
Pulmološka in internistična ambulanta PulmoradixPartizanska pot 16Slovenj Gradec
Nevrološka ambulanta, Obreza Petja, dr.med.
Medicinski center Vid Kromberk
Ulica Vinka Vodopivca 21Nova Gorica
IZZA d.o.o.Ljubljanska cesta 42Slovenska Bistrica
IMŠ Inštitut za medicino in športCesta na PoljaneLjubljana
Profiderma d.o.o.Vodovodna cesta 99aLjubljana
MDT & T d.o.o.Lavričeva ulica 1Maribor
Dvorec Lanovž - Specialistična klinikaČopova ulica 20Celje
Medical center RogaškaZdraviliški trg 9Rogaška Slatina

 

Dodatne ugodnosti za zavarovance PRVE

Z zdrasvtvenim zavarovanjem PRVA Zdravje – Specialisti vam zagotavljamo tudi številne dodatne ugodnosti, ki jih za vas nenehno spreminjamo in dopolnjujemo.

 • ponovitev specialističnoambulantnih pregledov in diagnostično-terapevtskih postopkov ter posegov, ki presežejo kritje in so zajeti v teh splošnih pogojih,
 • analgosedacija (pri kolonoskopiji in na podlagi mnenja zdravnika specialista),
 • psihoterapija in načrt terapije zaradi depresij in izgorelosti,
 • terapija na podlagi priporočila specialista ortopeda (fizioterapija, manualna terapija, kinezioterapija, limfna drenaža, Kinesio tape metoda, ESWT ‒ udarni ali globinski valovi, elektroterapija ali ultrazvok),
 • pomlajevanje obraza (polnila, nekirurški postopki, pilingi, kirurški posegi, pomladitev obraza z napenjanjem kože (lifting obraza), korekcija vek, dvig obrvnih lokov, korekcija uhljev in nosu),
 • korekcija dojk (povečava, zmanjšanje, dvig, korekcija po predhodnih operacijah, korekcija dojk pri moškem),
 • estetsko preoblikovanje telesa (estetska korekcija trebušne stene, pomlajevanje nadlakti, liposukcija, globinski udarni valovi X-Wave),
 • posegi z laserjem (pomlajevanje, odstranjevanje kožnih tvorb, zdravljenje žilnih nepravilnosti, odstranjevanje tetovaž),
 • lasersko zdravljenje stresne urinske inkontinence,
 • lasersko pomlajevanje ohlapne nožnice,
 • pulmološki testi (metaholinski in bronhodilatatorni test),
 • storitve protibolečinske ambulante (pogovor o možnostih zdravljenja in načrt zdravljenja bolečin, akupunktura, lokalna terapija bolečih mest z interaktivno transkutano nevrostimulacijo, infuzije analgetikov v žilo v primerih zelo hudih in neznosnih bolečin),
 • storitve medicine dela (zdravniški pregled pred zaposlitvijo in obdobni zdravstveni pregledi delavcev, pregledi za voznike motornih vozil),
 • preventivni pregledi (razni menedžerski pregledi),
 • zobozdravstvene storitve (zobni rentgen (intraoralno lokalno slikanje, ortopan ali panoramsko slikanje zob), čiščenje mehkih in trdih zobnih oblog, parodontalno zdravljenje, direktne restoracije (zalivke), indirektne restoracije (inlay, onlay), ekstrakcije (enostavne, komplicirane, izkles), endodontsko zdravljenje (strojno širjenje), fiksna protetika, snemna protetika, implantološka nadgradnja);

 • Adria lab d.o.o.: 10 % popusta na cene vseh laboratorijskih preiskav,
 • Zdravstveni Zavod Zdravje: 10 % popust na ceno pregleda Manager,
 • Klinika Doktor 24 d.o.o.: 30 % popusta na ceno sedacije (s pomočjo pomirjevalnih sredstev) pri endoskopskem pregledu debelega črevesa (koloskopija brez bolečin), 10% popusta na ceno pregleda Manager, 10 % popusta na ceno pregleda Medicine dela, prometa in športa, 10 % popusta na ceno zdravniškega pregleda za voznike,
 • Doktor 24 optika: 15 % popust na cene celotnega prodajnega programa,
 • ART optika: 10 % popust na cene celotnega prodajnega programa,
 • Specializirana trgovina z medicinskimi pripomočki Diafit: 10 % popust na cene izdelkov OMRON,
 • Apollonia d.o.o., trgovina z medicinskimi pripomočki: 10 % popust na cene medicinsko tehničnih pripomočkov,
 • Karnion holistični center razvoja osebne uspešnosti: 1 ura brezplačnega programa (dialogika, antistresni program, učenje tujih jezikov v alfa stanju),
 • Thermana Laško terme: 20 % popust na cene kopaliških in spremnih storitev (obisk bazena, savne in bazena, fitnesa, solarija in kombinacijo teh storitev), 10 % popust na cene kopališih storitev v kombinaciji z gostinsko ponudbo (kopanje + kosilo ali večerja, kopanje + pizza, savna + kopanje + kosilo ali večerja), 10 % popusta na vse cene wellness in zdravstvenih storitvev ter mesečnih in letnih vstopnic),
 • Šmarješke toplice: 10 % popusta na cene hotelskih storitev, obiska notranih bazenov in savn, storitev welness centra Vitarium Spa&Clinique, preventivnih pregledov za managerje,
 • Tomas sport2 trgovine: 8 % popust na cene vseh artiklov.
 • Cube fitness: 20 % popust na cene fitnes kart,
 • Taksi prevozi: Gea taxi–Ljubljana 25 % popust, Taxi Plus–Maribor: 35 % popusta. Taxi Srečko-Koper: 35 % popusta, Platinum taxi-Kranj: 25 % popusta.

Ugodnosti veljajo od 25.3.2018

 

Sklenite zavarovanje PRVA Zdravje – Specialisti
Kliknite tukaj

 

POLNE CENE ZDRAVSTVENIH STORITEV

Cenik specialistične ambulante

PODROČJEZDRAVSTVENA STORITEVCENA Z DDV
ULTRAZVOČNA AMBULANTAUltrazvočna preiskava abdomna59,00 €
ULTRAZVOČNA AMBULANTAUltrazvočna preiskava vratu59,00 €
ULTRAZVOČNA AMBULANTAUltrazvočna preiskava skrotuma59,00 €
ULTRAZVOČNA AMBULANTAUltrazvočna preiskava sklepa69,00 €
ULTRAZVOČNA AMBULANTAUltrazvočna preiskava dojk59,00 €
ULTRAZVOČNA AMBULANTAUltrazvočna preiskava ledvic59,00 €
ULTRAZVOČNA AMBULANTAUltrazvočna preiskava mehkih tkiv69,00 €
PSIHIATRIČNA AMBULANTAPsihiatrični pregled prvi90,00 €
PSIHIATRIČNA AMBULANTAPsihiatrični pregled ponovni52,00 €
PSIHIATRIČNA AMBULANTAIndividualna psihoterapevtska obravnava90,00 €
PSIHIATRIČNA AMBULANTAIzvedensko mnenje85,00 €
PSIHIATRIČNA AMBULANTAIzvedensko mnenje (razširjeno)104,32 €
GASTROENTROLOŠKA AMBULNTAKlinični pregled specialista prvi63,00 €
GASTROENTROLOŠKA AMBULNTAKlinični pregled specialista ponovni42,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTAPrvi pregled71,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTAPonovni pregled46,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTAPrvi pregled in ultrazvočna preiskava rodil98,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTAUZ rodil54,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTANuhalna svetlina58,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTANuhalna svetlina dvojčki79,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTACitološki pregled13,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTAPesar20,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTADvojni hormonski test49,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTABris (citološki pregled)13,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTANifty standard495,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTANifty plus650,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTANifty basic445,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTANifty twins495,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTALaser korekcija brazgotin perineja290,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTALaser korekcija brazgotin po carskem rezu290,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTALaser zmanjšanje in posvetlitev sramnih ust590,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTALaser cistokela / rektokela590,00 €
GINEKOLOŠKA AMBULANTALaser zdravlenje sui690,00 €
UROLOŠKA AMBULANTAPrvi pregled71,00 €
UROLOŠKA AMBULANTAPonovni pregled46,00 €
UROLOŠKA AMBULANTATransrektalni ultrazvok69,00 €
UROLOŠKA AMBULANTATruz prostate z biopsijami550,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAPrvi pregled70,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTADaljši pregled (dve bolezni)85,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTARazširjen pregled (tri bolezni ali več)100,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAKratek pregled50,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAPosvet40,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAAmb. Poseg majhen (<3x<3mm)25,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAAmb. Poseg srednji (3-10x <3mm, >3x 4-10mm, >10mm)45,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAAmb. Poseg večji (>10x <3mm, >3x 4-10mm, >10mm)75,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAPunh biopsija45,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAHistologija (>10mm)83,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAMicroderm – poslikava znamenj (<5)20,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAMicroderm – poslikava znamenj (5-20)40,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAMicroderm – poslikava znamenj (>20)60,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAPovršinski kislinski piling (prvi)100,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAPovršinski kislinski piling (ponovni)80,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAPovršinski kislinski piling trup (prvi)120,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTAPovršinski kislinski piling trup (ponovni)100,00 €
DERMATOLOŠKA AMBULANTASrednje globok kislinski piling150,00 €
FLEBOLOŠKA AMBULANTAPrvi pregled70,00 €
FLEBOLOŠKA AMBULANTADaljši pregled85,00 €
FLEBOLOŠKA AMBULANTAKratek pregled50,00 €
FLEBOLOŠKA AMBULANTAPosvet40,00 €
FLEBOLOŠKA AMBULANTAPregled + duplex UZ ven nog130,00 €
FLEBOLOŠKA AMBULANTADuplex UZ ven nog (že opravljen pregled)75,00 €
ORTOPEDSKA AMBULANTAPrvi pregled89,00 €
ORTOPEDSKA AMBULANTAPonovni pregled58,00 €
ORTOPEDSKA AMBULANTABlokada25,00 €
ORTOPEDSKA AMBULANTABlokada ob pregledu15,00 €
ABDOMINALNO KIRURŠKA AMBULANTAPrvi pregled71,00 €
ABDOMINALNO KIRURŠKA AMBULANTAPonovni pregled46,00 €
AMBULANTA ZA BOLEZNI DOJKKlinični pregled onkologa71,00 €
AMBULANTA ZA BOLEZNI DOJKKlinični pregled onkologa – ponovni46,00 €
AMBULANTA ZA BOLEZNI DOJKMamografija z očitkom50,00 €
AMBULANTA ZA BOLEZNI DOJKDodatna mamografija z očitkom19,00 €
ANGIOLOŠKA AMBULANTAPrvi pregled71,00 €
ANGIOLOŠKA AMBULANTAKontrolni pregled42,00 €
ANGIOLOŠKA AMBULANTAUZ perifernega ožilja oz. Aorte in pregled105,00 €
ANGIOLOŠKA AMBULANTAUZ perifernega ožilja75,00 €
KARDIOLOŠKA AMBULANTAKardiološki pregled95,00 €
KARDIOLOŠKA AMBULANTAObremenitveno testiranje95,00 €
KARDIOLOŠKA AMBULANTAUZ srca95,00 €
KARDIOLOŠKA AMBULANTA24 urno merjenje EKG – holter95,00 €
KARDIOLOŠKA AMBULANTA24 urno merjenje pritiska – holter RR63,00 €
ENDOKRINOLOŠKA AMBULANTAPregled76,00 €
ENDOKRINOLOŠKA AMBULANTAMerjenje kostne gostote z izvidom50,00 €
AMBULANTA ZA PREVENTIVNE PREGLEDERazširjen preventivni pregled manager – srce ožilje760,00 €
AMBULANTA ZA PREVENTIVNE PREGLEDEManager – aktivni450,00 €
AMBULANTA ZA PREVENTIVNE PREGLEDEOsnovni preventivni pregled209,00 €
AMBULANTA ZA PREVENTIVNE PREGLEDEEKG15,00 €
AMBULANTA ZA PREVENTIVNE PREGLEDESpirometrija15,00 €
AMBULANTA ZA PREVENTIVNE PREGLEDEMeritev gleženjskega indeksa20,00 €
AMBULANTA ZA PREVENTIVNE PREGLEDEFotopletizmografska preiskava20,00 €
NEVROLOŠKA AMBULANTAPrvi pregled71,00 €
NEVROLOŠKA AMBULANTAPonovni pregled46,00 €
NEVROLOŠKA AMBULANTAUZ vratnih žil95,00 €
NEVROLOŠKA AMBULANTAUZ znotraj možganskih arterij95,00 €
NEVROLOŠKA AMBULANTAIzvedensko mnenje105,00 €
NEVROKIRURŠKA AMBULANTAPrvi pregled80,00 €
NEVROKIRURŠKA AMBULANTAPonovni pregled50,00 €
OTORINOLARINGOLOŠKA AMBULANTAPrvi pregled71,00 €
OTORINOLARINGOLOŠKA AMBULANTAKontrolni pregled46,00 €
OTORINOLARINGOLOŠKA AMBULANTAAudiometrija30,00 €
OTORINOLARINGOLOŠKA AMBULANTATimpanometrija15,00 €
OTORINOLARINGOLOŠKA AMBULANTAVTG71,00 €
OTORINOLARINGOLOŠKA AMBULANTAEndoskopija nosu51,00 €
AMBULANTA ZA DRUGO MNENJEPrvi pregled71,00 €
PROTIBOLEČINKA AMBULANTAPrvi pregled79,00 €
PROTIBOLEČINKA AMBULANTAKontrolni pregled42,00 €
PROTIBOLEČINKA AMBULANTAProtibolečinska terapija51,00 €
PROTIBOLEČINKA AMBULANTABlokada25,00 €
PROTIBOLEČINKA AMBULANTAInter X25,00 €
PROTIBOLEČINKA AMBULANTAAkupunktura30,00 €
PROTIBOLEČINKA AMBULANTABlokada bolečih točk25,00 €
ENDOSKOPSKA AMBULANTAGastroskopija118,00 €
ENDOSKOPSKA AMBULANTARektoskopija42,00 €
ENDOSKOPSKA AMBULANTAKolonoskopija174,00 €
ENDOSKOPSKA AMBULANTADelna kolonoskopija99,00 €
ENDOSKOPSKA AMBULANTAHistopatološki pregled90,00 €
ENDOSKOPSKA AMBULANTASedacija130,00 €
ENDOSKOPSKA AMBULANTAAnastezija198,00 €
TIROLOŠKA AMBULANTAKlinični pregled in uz ščitnice100,00 €
TIROLOŠKA AMBULANTAKlinični pregled ščitnice71,00 €
TIROLOŠKA AMBULANTAUz ščitnice54,00 €
OFTALMOLOŠKA AMBULANTAPrvi pregled50,00 €
OFTALMOLOŠKA AMBULANTAKontrolni pregled30,00 €
OFTALMOLOŠKA AMBULANTAPregled za dioptrijo30,00 €
PULMOLOŠKA AMBULANTAPrvi pregled71,00 €
PULMOLOŠKA AMBULANTAKontrolni pregled46,00 €
PULMOLOŠKA AMBULANTAAlergološko testiranje71,00 €
PULMOLOŠKA AMBULANTAAlergološko testiranje + pregled122,00 €
PULMOLOŠKA AMBULANTAMetaholinski test110,00 €
PULMOLOŠKA AMBULANTAMetaholinski test + pregled145,00 €
PULMOLOŠKA AMBULANTASpirometrija20,00 €
PULMOLOŠKA AMBULANTABronhodilatatorni test38,00 €
FIZIOTERAPIJAPregled40,00 €
FIZIOTERAPIJAKratka manualna obravnava - 30 min.40,00 €
FIZIOTERAPIJASrednja manualna obravnava- 45 min.50,00 €
FIZIOTERAPIJADolga manulana obravnava - 60 min.60,00 €
FIZIOTERAPIJAPregled + prva obravnava - 45 min50,00 €
FIZIOTERAPIJAFizioterapevtsko poročilo50,00 €
FIZIOTERAPIJALimfna drenaža - 30 min40,00 €
FIZIOTERAPIJALimfna drenaža - 60 min60,00 €
FIZIOTERAPIJAIndividualne terapevtske vaje - 30 min30,00 €
FIZIOTERAPIJAIndividualna terapevtske vaje - 40 min.40,00 €
FIZIOTERAPIJAKinesio Tape (malo področje)10,00 €
FIZIOTERAPIJAKinesio Tape (veliko področje)15,00 €
FIZIOTERAPIJAESWT ena regija60,00 €
FIZIOTERAPIJAESWT dodatna regija20,00 €
FIZIOTERAPIJAESWT –estetika –ena regija100,00 €
FIZIOTERAPIJAESWT –estetika –dodatna regija80,00 €
FIZIOTERAPIJAUltrazvok15,00 €
FIZIOTERAPIJATR terapija (Tecar) 15 min.25,00 €
FIZIOTERAPIJATR terapija (Tecar) 30 min.40,00 €
FIZIOTERAPIJATR terapija (Tecar) 45 min.50,00 €
FIZIOTERAPIJATR terapija (Tecar) 60 min60,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAPrvi pregled50,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAKontrolni pregled30,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJACelostni PREGLED (meritve)80,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJADrugo mnenje100,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASER.KOREKCIJA žilnih sprememb (enostavna, krajša)50,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASER KOREKCIJA več žilnih sprememb150,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASER.KOREKCIJA žilnih sprememb (zahtevna, daljša)300,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASER.KOREKCIJA kožnih sprememb (enostavna, krajša)50,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASER KOREKCIJA več kožnih sprememb150,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASER.KOREKCIJA kožnih sprememb (zahtevna, daljša)300,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO POMLAJEVANJE obraza (ablativno) estetska enota350,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO POMLAJEVANJE obraza (ablativno) vse estetska enote1.250,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO POMLAJEVANJE - 3 valovne dolžine800,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO POMLAJEVANJE – frakcionalno500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKA KOR. BRAZGOTIN PO AKNAH (enostavno, krajše)50,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKA KOR. BRAZGOTIN PO AKNAH (zahtevno, daljše)300,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO ODSTRANJEVANJE TETOVAŽ (enobarvne) večje, Začetni tretma250,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO ODSTRANJEVANJE TETOVAŽ (enobarvne) večje, Drugi tretma200,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO ODSTRANJEVANJE TETOVAŽ (enobarvne) večje, Tretji in naslednji150,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO ODSTRANJEVANJE TETOVAŽ (enobarvne) manjše, Začetni tretma150,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO ODSTRANJEVANJE TETOVAŽ (enobarvne) manjše, Drugi tretma100,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO ODSTRANJEVANJE TETOVAŽ (enobarvne) manjše, Tretji in naslednji50,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO ODSTRANJEVANJE TETOVAŽ (več barvne) večje, Začetni tretma350,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO ODSTRANJEVANJE TETOVAŽ (več barvne) večje, Drugi tretma250,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO ODSTRANJEVANJE TETOVAŽ (več barvne) večje, Tretji in naslednji200,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO ODSTRANJEVANJE TETOVAŽ (več barvne) manjše, Začetni tretma250,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO ODSTRANJEVANJE TETOVAŽ (več barvne) manjše, Drugi tretma150,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASERSKO ODSTRANJEVANJE TETOVAŽ (več barvne) manjše, Tretji in naslednji100,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAKOREKCIJA DIN. GUB Z BOTULINOM enaestetskaenota100,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAVse estetske enote obraza in vrat350,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAKOREKCIJA PRETIRANEGA ZNOJENJA (enapazduha)150,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJABOTULIN - D (1/2) - aplikacija165,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJABOTULIN - V (1/2) - aplikacija110,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAKOREKCIJA PROSTORNINE S POLNILI ena estetska enota100,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAJUVEDERM HYDRATE - aplikacija120,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAJUVEDERM ULTRA 2 - aplikacija171,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAJUVEDERM ULTRA 3 - aplikacija189,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAJUVEDERM SMILE - aplikacija208,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALASTNO MAŠČEVJE odvzem in aplikacija700,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAIZREZ KOŽNE TVORBE (enostavno)120,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAIZREZ VEČ KOŽNIH TVORB (zahtevno)200,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAIZREZ KOŽNE TVORBE IN REKONSTRUKCIJA300,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAKONTROLNI PREGLED IN ODSTRANITEV ŠIVOV30,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAHistopatološke preiskave na vzorec glede na kategorijo vzorca in št. poslanih vzorcev47,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAHistopatološke preiskave na vzorec glede na kategorijo vzorca in št. poslanih vzorcev52,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAHistopatološke preiskave na vzorec glede na kategorijo vzorca in št. poslanih vzorcev60,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAHistopatološke preiskave na vzorec glede na kategorijo vzorca in št. poslanih vzorcev67,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAHistopatološke preiskave na vzorec glede na kategorijo vzorca in št. poslanih vzorcev75,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAHistopatološke preiskave na vzorec glede na kategorijo vzorca in št. poslanih vzorcev83,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAOperativni poseg manjši250,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAOperativni poseg srednji450,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAOperativni poseg večji650,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAKOREKCIJA ŠTRLEČIH UHLJEV enostavna900,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAKOREKCIJA ŠTRLEČIH UHLJEV zahtevna1.800,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAKOREKCIJA ŠTRLEČIH UHLJEV enostranska600,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJABLEFAROPLASTIKA ZGORNJA enostavna (izrez kože)700,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJABLEFAROPLASTIKA ZGORNJA zahtevnavna (preoblikovanje maščevja)1.800,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJABLEFAROPLASTIKA SPODNJA enostavna (izrez kože)800,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJABLEFAROPLASTIKA SPODNJA zahtevnavna (preoblikovanje maščevja)2.000,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJABLEFAROPLASTIKA ESTETSKA KOREKCIJA OBRAZA (enostavna)1.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJABLEFAROPLASTIKA ESTETSKA KOREKCIJA OBRAZA (zahtevna)6.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJABLEFAROPLASTIKA ESTETSKA KOREKCIJA NOSU (enostavna)1.000,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJABLEFAROPLASTIKA ESTETSKA KOREKCIJA NOSU (zahtevna )4.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJABLEFAROPLASTIKA ESTETSKA KOREKCIJA TREBUŠNE STENE (ABDOMINOPLASTIKA) enost.2.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJABLEFAROPLASTIKA ESTETSKA KOREKCIJA TREBUŠNE STENE (ABDOMINOPLASTIKA) zahtevna5.000,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAPOVEČANJE DOJK (enostavno)2.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAPOVEČANJE DOJK (zahtevno)3.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJADVIG DOJK (enostaven)2.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJADVIG DOJK (zahteven)4.000,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAREDUKCIJA IN PREOBLIKOVANJE DOJK (enostavno)2.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAREDUKCIJA IN PREOBLIKOVANJE DOJK (zahtevno)4.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJADOJKE ZAMENJAVA VSADKOV (enostavno)3.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJADOJKE ZAMENJAVA VSADKOV (zahtevno)5.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJADOJKE KOREKCIJA ASIMETRIJE (enostavna)2.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJADOJKE KOREKCIJA ASIMETRIJE (zahtevna)5.000,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAGINEKOMASTIJA (manjša, enostranska)800,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAGINEKOMASTIJA (večja, obojestranska)3.000,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAKOREKCIJA NADLAKTI (enostavna)1.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJAKOREKCIJA NADLAKTI (zahtevna)2.500,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALABIOPLASTIKA (enostavna)1.000,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJALABIOPLASTIKA (zahtevna)1.600,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJACELOVITO PREOBLIKOVANJE TELESA (dve estetski enoti)5.000,00 €
PLASTIČNA, ESTETSKA IN REKONSTRUKCIJSKA KIRURGIJACELOVITO PREOBLIKOVANJE TELESA (več estetskih enot)8.000,00 €
RENTGEN pljuča1 projekcija13,00 €
RENTGEN pljuča1 projekcija + odčitavanje25,00 €
RENTGEN pljuča2 projekciji23,00 €
RENTGEN pljuča2 projekciji + odčitavaje35,00 €
RENTGEN pljučaOdčitek9,00 €
RENTGEN skelet1 projekcija13,00 €
RENTGEN skelet1 projekcija + odčitavanje25,00 €
RENTGEN skelet2 projekciji23,00 €
RENTGEN skelet2 projekciji + odčitavaje35,00 €
RENTGEN skeletOdčitek9,00 €
RENTGEN zobOrtopan25,00 €
RENTGEN zobLokalni posnetek9,00 €
RENTGEN zobZobna krona (1 posnetek)9,00 €
RENTGEN zobČeljustni sklepi20,00 €
RENTGEN zobDodatni slikovni material (CD)8,00 €

PODROČJEZDRAVSTVENA STORITEVCENA Z DDV
ZOBNA AMBULANTAPrvi pregled30,00 €
ZOBNA AMBULANTAOrtopan analiza20,00 €
ZOBNA AMBULANTAIzdelava mnenja/izvida40,00 €
ZOBNA AMBULANTAAnaliza lokalnega posnetka10,00 €
ZOBNA AMBULANTARačunalniška obdelava prevlek60,00 €
ENDODONTIJATrepanacija ali vitalna ekstirpacija pulpe in aplikacija zdravila40,00 €
ENDODONTIJAStrojno širjenje – 1 kanal55,00 €
ENDODONTIJAZamenjava zdravila20,00 €
ENDODONTIJAOdstranitev stare polnitve – 1 kanal40,00 €
ENDODONTIJAPolnitev kanala enokoreninskega zoba75,00 €
ENDODONTIJAPolnitev 3 kanalov145,00 €
ENDODONTIJADodatni kanal30,00 €
ENDODONTIJAUporaba Koffer-dam15,00 €
ENDODONTIJALokalna/prevodna anestezija25,00 €
ENDODONTIJAKritje in zapora s cementom40,00 €
KONZERVATIVAZalivka TKS 1 ploskev65,00 €
KONZERVATIVAZalivka TKS 2 ploskvi85,00 €
KONZERVATIVAZalivka TKS 3 ploskve100,00 €
KONZERVATIVAZalivka ob zobnem vratu 1 ploskev50,00 €
KONZERVATIVAZalivka ob zobnem vratu 2 ploskev60,00 €
KONZERVATIVAZalivka ob zobnem vratu 3 ploskev70,00 €
KONZERVATIVAZalivka IKS 1 ploskev60,00 €
KONZERVATIVAZalivka IKS 2 ploskvi70,00 €
KONZERVATIVAZalivka IKS 3 ploskve80,00 €
KONZERVATIVAZačasna cementna zalivka (Fuji IX.)30,00 €
KONZERVATIVAZačasna zapora s Cavit15,00 €
KONZERVATIVADograditev zobne krone120,00 €
KIRURGIJAEkstrakcija 1 koreninskega zoba65,00 €
KIRURGIJAEkstrakcija večkoreninskega zoba85,00 €
KIRURGIJAKomplicirana ekstrakcija100,00 €
KIRURGIJAŠivanje40,00 €
KIRURGIJAIncizija submukoznega abscesa in drenaža50,00 €
KIRURGIJAMenjava drenažnega traku15,00 €
KIRURGIJAPremolarizacija80,00 €
KIRURGIJAIzkles korenine130,00 €
KIRURGIJAKontrolni pregled po ekstrakciji ter odstranitev šivov20,00 €
KIRURGIJAZaustavljanje krvavitve po ekstrakciji gelaspon40,00 €
KIRURGIJAOdstranjevanje šivov20,00 €
KIRURGIJAGelaspon40,00 €
PARODONTOLOGIJAParadontalni pregled40,00 €
PARODONTOLOGIJAOdstranjevanje mehkih in trdih zobnih oblog in poliranje – 1 lok50,00 €
PARODONTOLOGIJAPeskanje – 1 zob25,00 €
PARODONTOLOGIJALuščenje in glajenje korenine – 1 zob35,00 €
PARODONTOLOGIJASpiranje žepov15,00 €
PARODONTOLOGIJAPosvet o oralni higieni 30 min50,00 €
PARODONTOLOGIJAGingivektomija40,00 €
PARODONTOLOGIJAIzžiganje, kiretaža žepkov – 1 zob20,00 €
PARODONTOLOGIJADesenzibilizacija zobnih vratov20,00 €
PARODONTOLOGIJAVitalitetna kontrola – 1 zob5,00 €
FIKSNA PROTETIKAZačasna prevleka - 1 zob30,00 €
FIKSNA PROTETIKAKovinsko-keramična prevleka – 1 zob360,00 €
FIKSNA PROTETIKAPolno-keramična prevleka470,00 €
FIKSNA PROTETIKAKovinsko-keramični člen320,00 €
FIKSNA PROTETIKAPolno-keramični člen420,00 €
FIKSNA PROTETIKAFRC sidro120,00 €
FIKSNA PROTETIKAKeramični inlay ali onlay indirektna metoda450,00 €
FIKSNA PROTETIKAEstetska luska450,00 €
FIKSNA PROTETIKANadgradnja implantata950,00 €
FIKSNA PROTETIKAŠtudijski model ter izdelava navoska140,00 €
FIKSNA PROTETIKARezkanje po prevleki50,00 €
FIKSNA PROTETIKAPonovno cementiranje prevleke ali mostička50,00 €
FIKSNA PROTETIKAKonusna prevleka (primarni in sekundarni) – zlato posebej po redni ceni350,00 €
FIKSNA PROTETIKADemontaža prevleke30,00 €
FIKSNA PROTETIKAIzdelava mock-up100,00 €
SNEMNA PROTETIKATotalna proteza z mukodinamičnim odtisom850,00 €
SNEMNA PROTETIKAImediatna proteza700,00 €
SNEMNA PROTETIKADelna wissil proteza - enostavna950,00 €
SNEMNA PROTETIKADelna wissil proteza - zahtevna1.000,00 €
SNEMNA PROTETIKAImplantatno podprta totalna proteza1.400,00 €
SNEMNA PROTETIKACeKa sidro180,00 €
SNEMNA PROTETIKAPolzilo180,00 €
SNEMNA PROTETIKARetener do 2 elementa90,00 €
SNEMNA PROTETIKARetener – več kot 2 elementa180,00 €
SNEMNA PROTETIKAParodontalno podprta totalna proteza990,00 €
SNEMNA PROTETIKAČiščenje proteze60,00 €
SNEMNA PROTETIKAReparatura proteze120,00 €
SNEMNA PROTETIKARetener (žabica) – več kot 6 elementov350,00 €
SNEMNA PROTETIKAPodložitev proteze150,00 €
SNEMNA PROTETIKAImpregnacija zoba15,00 €
SNEMNA PROTETIKAVstavitev Bredent gumice80,00 €
SNEMNA PROTETIKALactor300,00 €
SNEMNA PROTETIKAGred250,00 €
SNEMNA PROTETIKAHipoalergena proteza1.200,00 €
LASERAntimikrobna terapija žepkov / dlesni (cena na kvadrant)150,00 €
LASERGingivektomija – 1 zob30,00 €
LASERDepigmentacija40,00 €
LASERAntimikrobna terapija koreninskih kanalov (1 kanal)30,00 €

PODROČJEZDRAVSTVENA STORITEVCENA Z DDV
MRMR glave brez KS242,00 €
MRMR obraz in drugo brez KS242,00 €
MRMR protokol epilepsija brez KS242,00 €
MRMR CH vratne hrbtenice (cervikalne hrbtenice) brez KS242,00 €
MRMR TH prsne hrbtenice (torakalne hrbtenice) brez KS242,00 €
MRMR LS ledvene hrbtenice (lumbo sakralne krbtenice) brez KS242,00 €
MRMR preiskava ramena brez KS242,00 €
MRMR preiskava kolka brez KS242,00 €
MRMR SIS križnični (sakro iliakalni skpel) brez KS242,00 €
MRMR preiskava kolena brez KS242,00 €
MRMR preiskava gležnja brez KS242,00 €
MRMR preiskava stopala brez KS242,00 €
MRMR skeleta - ostalo brez KS242,00 €
MRMR glave s KS308,00 €
MRMR obraz in drugo s KS308,00 €
MRMR protokol epilepsija s KS308,00 €
MRMR multipla skleroza brez KS308,00 €
MRMR CH vratne hrbtenice (cervikalne hrbtenice) s KS308,00 €
MRMR TH prsne hrbtenice (torakalne hrbtenice) s KS308,00 €
MRMR LS ledvene hrbtenice (lumbo sakralne krbtenice) s KS308,00 €
MRMR preiskava ramena s KS308,00 €
MRMR preiskava kolka s KS308,00 €
MRMR SIS križnični (sakro iliakalni skpel) s KS308,00 €
MRMR preiskava kolena s KS308,00 €
MRMR preiskava gležnja s KS308,00 €
MRMR preiskava stopala s KS308,00 €
MRMR skeleta - ostalo s KS308,00 €
MRMR trebušnih organov s KS308,00 €
MRMR abdomna s KS - ostalo (prostata)308,00 €
MRMR zgornjega abdomna s KS308,00 €
MRMR male medenice s KS308,00 €
MRMR medenice s KS308,00 €
MRAMRA pelvično žilje s KS308,00 €
MRMR multipla skleroza s KS385,00 €
MRMR multipla skleroza s KS s 3D385,00 €
MRMR trebušnih organov brez KS253,00 €
MRMR abdomna brez KS - ostalo (prostata)253,00 €
MRMR zgornjega abdomna brez KS253,00 €
MRMR male medenice brez KS253,00 €
MRMR medenice brez KS253,00 €
MRMR jeter brez KS253,00 €
MRCPMRCP (pregled žolčnega sistema) brez KS253,00 €
MRMR jeter s KS462,00 €
MRAMRA možganskega žilja - arterije TOF198,00 €
MRAMRA možganskega žilja - vene TOF198,00 €
MRAMRA aorto - cervikalna TOF220,00 €
MRAMRA torakalne aorte TOF220,00 €
MRAMRA abdominalne aorte TOF220,00 €
MRAMRA pljučnih arterij TOF220,00 €
MRAMRA pelvično žilje TOF220,00 €
CTCT abdomna brez kontrasta200,00 €
CTCT abdomna s kontrastom290,00 €
CTCT glave brez kontrasta200,00 €
CTCT glave s kontrastom250,00 €
CTCT prsnega koša brez kontrasta200,00 €
CTCT prsnega koša s kontrastom250,00 €
CTCT skeleta brez kontrasta200,00 €
CTCT skeleta s kontrastom250,00 €
CTACTA medeničnih arterij330,00 €
CTACTA pljučnih arterij330,00 €
CTCT zapestja brez kontrasta170,00 €
CTACTA spodnjih okončin350,00 €
CTCT koronarnih arterij390,00 €
CTCT kolkov200,00 €
CTACTA koronarografija350,00 €
CTCT vratu brez kontrasta200,00 €
CTCT vratu s kontrastom250,00 €
CTCT cervikalne hrbtenice brez kontrasta200,00 €
CTCT cervikalne hrbtenice s kontrastom250,00 €
CTCT temporalnih arterij200,00 €
CTACTA torakalne aorte350,00 €
CTCT obnosnih votlin200,00 €
CThrCT pljuč brez kontrasta220,00 €
CThrCT pljuč s kontrastom260,00 €

PODROČJEZDRAVSTVENA STORITEVCENA Z DDV
LASERSKA DEPILACIJAOD. MED OBRVMI45,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. ZGORNJA USTNICA60,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. ŽENSKA BRADA60,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. MOŠKA BRADA100,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. PREDEL OVRATNIKA80,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. OBE RAMI135,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. OBE PAZDUHI115,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. PREDEL PRSI (MOŠKI)135,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. PREDEL PRSI (ŽENSKE)75,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. TREBUH115,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. CELOTEN HRBET380,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. 1/2 HRBTA280,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. BIKINI LINIJA MALA105,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. BIKINI LINIJA VELIKA155,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. PREDEL POD POPKOM75,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. GOLENI SPREDAJ105,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. GOLENI ZADAJ105,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. CELOTNIH GOLENI155,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. STEGNA SPREDAJ105,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. STEGNA ZADAJ105,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. CELOTNIH STEGEN155,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD.CELOTNIH NOG255,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. PODLAHTI85,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. NADLAHTI85,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. CELOTNIH ROK155,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. ŽENSKA ZADNJICA135,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. MOŠKA ZADNJICA205,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. CELOTNO TELO (ŽENSKO)650,00 €
LASERSKA DEPILACIJAOD. CELOTNO TELO (MOŠKO)850,00 €
LASERSKA DEPILACIJAKOLEKTIVA - LASER (135,155)59,00 €
LASERSKA DEPILACIJACELO TELO - M500,00 €
LASERSKA DEPILACIJAKOLEKTIVA - LASER (105,115)49,00 €

PODROČJEZDRAVSTVENA STORITEVCENA Z DDV
LABORATORIJS - AST1,90 €
LABORATORIJS- ALT1,90 €
LABORATORIJS- GAMA GT2,50 €
LABORATORIJS- A. FOSFATAZA2,50 €
LABORATORIJS- CK2,50 €
LABORATORIJS-LDH1,90 €
LABORATORIJS- A. AMILAZA3,50 €
LABORATORIJS- K. FOSFATAZA2,50 €
LABORATORIJS- LIPAZA2,50 €
LABORATORIJS- BILIRUBIN CEL.1,50 €
LABORATORIJS- BILIRUBIN DIR.1,50 €
LABORATORIJS- SEČNINA1,50 €
LABORATORIJS- KREATININ1,90 €
LABORATORIJS- URAT1,90 €
LABORATORIJS- GLUKOZA1,50 €
LABORATORIJS- HOLESTEROL1,90 €
LABORATORIJS- TRIGLICERIDI1,90 €
LABORATORIJS- HDL HOLESTEROL1,90 €
LABORATORIJS- LDL HOLESTEROL1,00 €
LABORATORIJS- ŽELEZO1,90 €
LABORATORIJS- TIBC4,50 €
LABORATORIJS- TRANSFERRIN3,90 €
LABORATORIJS- KALIJ1,50 €
LABORATORIJS- NATRIJ1,50 €
LABORATORIJS- KLORIDI1,50 €
LABORATORIJS- KALCIJ1,50 €
LABORATORIJS- FOSFAT1,50 €
LABORATORIJS- MAGNEZIJ1,90 €
LABORATORIJS- PROTEINI1,50 €
LABORATORIJS- ALBUMIN2,50 €
LABORATORIJS- RF3,90 €
LABORATORIJS- CRP4,50 €
LABORATORIJHbA1C9,00 €
LABORATORIJODVZEM KRVI2,50 €
LABORATORIJK- HEMOGRAM3,50 €
LABORATORIJK- DKS ROČNO2,50 €
LABORATORIJK- RETIKULOCITI2,50 €
LABORATORIJSEDIMENTACIJA1,50 €
LABORATORIJU- TRAK1,90 €
LABORATORIJU- SEDIMENT1,50 €
LABORATORIJU- URICULT2,50 €
LABORATORIJU- TEST NA NOSEČNOST6,50 €
LABORATORIJF- BLATO NA PREB.4,50 €
LABORATORIJF- PARAZITI6,00 €
LABORATORIJF- KRI6,50 €
LABORATORIJS- T- PSA10,50 €
LABORATORIJS- F- PSA10,50 €
LABORATORIJS- Ca 12513,50 €
LABORATORIJS- CEA12,00 €
LABORATORIJS- ßHCG12,00 €
LABORATORIJS- FERITIN7,50 €
LABORATORIJS- TSH7,50 €
LABORATORIJS- FT37,50 €
LABORATORIJS- FT47,50 €
LABORATORIJS- IgE6,50 €
LABORATORIJS- FSH9,00 €
LABORATORIJS- LH9,00 €
LABORATORIJS- PROLAKTIN21,00 €
LABORATORIJS- ESTRADIOL12,50 €
LABORATORIJS- PROGESTERON11,50 €
LABORATORIJS- TESTOSTERON13,00 €
LABORATORIJS- Ca 19-917,00 €
LABORATORIJS- Ca 15-315,00 €
LABORATORIJS- NSE27,00 €
LABORATORIJpro BNP27,00 €
LABORATORIJS- KORTIZOL15,00 €
LABORATORIJS- ALFA FETOPROTEIN14,00 €
LABORATORIJVITAMIN B 1212,00 €
LABORATORIJFOLNA KISLINA12,00 €
LABORATORIJURIN2,50 €
LABORATORIJALDOSTERON19,00 €
LABORATORIJPRA (RENIN)19,00 €
LABORATORIJI- PTH17,00 €
LABORATORIJS- PROSTI TESTOSTERON21,00 €
LABORATORIJANDROSTENDION17,00 €
LABORATORIJDHEAS13,00 €
LABORATORIJ25-OH-D323,00 €
LABORATORIJCTX44,50 €
LABORATORIJOSTEOKALCIN34,50 €
LABORATORIJKROMOGRANIN A26,00 €
LABORATORIJKATEHOLAMINI V URINSKEM VZORCU16,00 €
LABORATORIJPROTEINOGRAM6,00 €
LABORATORIJTIREOGLOBULIN21,00 €
LABORATORIJ5 HIA16,00 €
LABORATORIJGH11,00 €
LABORATORIJIGF-129,00 €
LABORATORIJPTH-i16,00 €
LABORATORIJODVZEM URINA4,00 €
LABORATORIJU-PORFOBILINOGEN9,00 €
LABORATORIJU-DELTA-ALA18,00 €
LABORATORIJU-KREATININ2,00 €
LABORATORIJ17 OH PROGESTERON19,00 €
LABORATORIJSHBG16,00 €
LABORATORIJMg V ERITROCITIH2,00 €
LABORATORIJKORIGIRAN KALCIJ5,00 €
LABORATORIJPINP28,00 €
LABORATORIJLAB- PREVENTIVNI PREGLED (MANAGER P62,00 €
LABORATORIJHEMOTEST 3X (POŠTA)20,00 €
LABORATORIJDIHALNI TEST - HP64,00 €
LABORATORIJANTI TPO15,00 €
LABORATORIJANTI TG15,00 €
LABORATORIJhep2 ANA25,00 €
LABORATORIJHCV25,00 €
LABORATORIJHBSAg25,00 €
LABORATORIJanti HBSAg25,00 €
LABORATORIJHBCAg25,00 €
LABORATORIJTEST - LAKTOZNA INTOLERANCA63,00 €
LABORATORIJTEST - LAKTOZNA INTOLERANCA (PREDHO33,00 €
LABORATORIJSEROLOGIJA NA EHINOKOK40,00 €
LABORATORIJTEST - ALERGIJA NA HRANO63,00 €
LABORATORIJTEST - INTOLERANCA NA HRANO63,00 €
LABORATORIJTEST - ALERGIJA NA HRANO (PREDHODNO33,00 €
LABORATORIJTEST - INTOLERANCA NA HRANO (PREDHO33,00 €
LABORATORIJEKG17,00 €
LABORATORIJLAKTOZNA INTOLERANCA - ND - 45 %34,50 €
LABORATORIJHbA1C10,00 €
LABORATORIJTESTIRANJE HIV35,00 €
LABORATORIJPČ, INR6,00 €
LABORATORIJPSA - NOVEMBER 2014 (ANALIZA, IZVID10,00 €
LABORATORIJGEN.TEST - HEMOKROMATOZA87,40 €
LABORATORIJGEN.TEST - CELIAKIJA89,60 €
LABORATORIJOGTT22,00 €

Pogosta vprašanjaPrikaži več

Za koriščenje zdravstvenih storitev je nujno potrebno vzpostaviti telefonski stik z zdravstveno točko PRVA Zdravje, ki vam je na voljo 24 ur na dan. V procesu boste morali predložiti naslednje: podatek o 7 mestni številki zavarovanca, ki se nahaja na zadnji strani kartice PRVA Zdravje, številko zdravstvene dokumentacije, dokumentacije in napotnice ali kopije potrdila elektronske […]

Delovni čas točke PRVA Zdravje smo razdelili na dve možnosti: Za namen koriščenja zavarovanja, naročila in odpovedi terminov, je točka za vas na voljo 24 ur na dan. Za namen informacij na temo že sklenjenega zavarovanja PRVA Zdravje, njegove morebitne sklenitve v prihodnosti, za pomoč pri spletnem sklepanju ali druge informacije, vam je točka PRVA […]

Čas 10 delovnih dni do specialističnega pregleda začne teči takoj, ko vzpostavite obvezni kontakt z zdravstveno točko PRVA Zdravje. Po tem, ko dostopite do zdravstvene storitve nimate drugih obveznosti razen v primeru, ko ste naročeni na storitev, ki je kritje zavarovanja PRVA Zdravje – Specialisti ne vsebuje, ali ste kvoto kritja presegli. V obeh zadnjih […]

Po tem, ko dostopite do zdravstvene storitve v sklopu zavarovanja PRVA Zdravje nimate drugih obveznosti razen v naslednjih primerih: ko ste naročeni na storitev, ki je kritje iz zavarovanja PRVA Zdravje – Specialisti ne vsebuje, ko ste naročeni na storitev, ki presega kvoto kritja iz zavarovanja PRVA Zdravje, v primeru, da ste izbrali paket s […]

Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]
X

0808808

Pokličite nas (Od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro)

X
Pišite nam
X
Naročite termin