Novice  

Postavimo življenje na prvo mestoŽivljenjsko zavarovanje PRVA Varnost

Vse bolj pogosto se te dni sprašujemo nad lastnim obstojem in ali se bomo od tu naprej iz naše trenutne sedanjosti znali transformirati in jo vgraditi v boljšo skupno družbeno izkušnjo. Je končno napočil čas, ko se bomo naučili sodelovati in gledati na druge? In najpomembnejše, bomo spet odkrili pravi pomen življenja?  V naše ospredje končno prihajajo najpomembnejše človeške vrednote: zdravje, družina, ljubezen, medsebojna pripadnost in ohranjanje kakovostnih prijateljskih odnosov.

 

Poskrbite, da vaše družine ne doletijo neprijetna presenečenja

V človeški naravi je, da se v hitrem tempu življenja ne zavedamo vsega, kar nam je dano, do trenutka, ko nas doleti najhujše. Seveda si zdaj vsi želimo predvsem to, da ohranimo svoje življenje in zdravje, prav pa je, da to tudi izkoristimo za vpogled vase in razmišljamo odgovorno. Prav je, da trenutke lastne ranljivosti izkoristimo, jih obrnemo v plus in od tu naredimo vse, kar je v naši moči, da sebe in svoje bližnje zaščitimo pred najslabšim, kar nam omogoča ravno življenjsko zavarovanje.

 

Zagotovite svoji družini skrb manj v primeru bolezni ali nezgode

V primeru, da se nam kaj pripeti, je ogrožen naš osnovni dohodek, s katerim bi lahko poskrbeli za svojo družino. Ste si že kdaj postavili vprašanja: Če jutri umrete, kdo bo podedoval vaš dolg? Imate družinske člane, ki so odvisni od vaših prihodkov? Ali bi imeli dovolj denarja za plačilo rednih stroškov? Ali bi brez vašega dohodka lahko shajali ob vsakdanjih stroških? Bi zmogli odplačevat kredit, hipoteko, najemnino …? Za kakšno zavarovalno vsoto naj sklenemo zavarovanje?

 

Zavarujte sebe in s tem poskrbite za bolj varno življenje bližnjih

Ste kdaj pomislili, da sklenete življenjsko zavarovanje in s tem v primeru najhujšega poskrbite za nadomestilo dohodek ter svojo družino obvarujete pred finančnim kolapsom?

Življenjsko zavarovanje PRVA Varnost zagotavlja skrb manj za primer smrti in zoper nevarnosti, zaradi katerih vam preti izpad dohodka:

  • popolna ali trajna poklicna invalidnost, ki nastopi zaradi bolezni ali nezgode;
  • 30 kritičnih bolezni, ki lahko povzročijo daljše bolniške odsotnosti;
  • nadomestila zaradi odsotnosti z dela;
  • dodatno nezgodno zavarovanje.

Tudi v primeru smrti zaradi posledic okužbe s koronavirusom bo zavarovalnica upravičencu, ki je določen na polici, izplačala zavarovalno vsoto za primer smrti zavarovane osebe. Življenjsko zavarovanje PRVA Varnost za primer okužbe zavarovani osebi krije tudi mesečno nadomestilo in nego.

ODGOVORNI DANES, SKRB MANJ JUTRI

Vas zanima sklenitev ali podaljšanja zavarovanja? Imate vprašanje? Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.
     

    Bodite obveščeni prvi

    [sibwp_form id=1]