Novice  

Vabljeni na #LOVEHR SUMMIT in na PRVIN razstavni prostorMed 13.  in 14. aprilom se bo v Portorožu odvijal tradicionalni #loveHR Summit – SLOVENSKI KADROVSKI KONGRES.

Na dogodku, ki povezuje kadrovske direktorje in druge kadrovske strokovnjake, odgovorne za razvoj in izobraževanje zaposlenih v organizacijah javnega in zasebnega sektorja, se predstavljamo s PRVA Zdravje, dodatnim zdravstvenim zavarovanjem, ki je na voljo posameznikom in tudi delodajalcem, saj s tem podjetje ne le skrbi za svoje zaposlene, ampak si tudi zagotavlja njihovo hitrejšo pot zdravljenja, ozdravitev in vrnitev na delovno mesto.

PRVA je četrto leto zapored prevzela vlogo generalnega sponzorja dogodka. Poslovne partnerje in posameznike, ki boste obiskali dogodek, vabimo na naš razstavni prostor ob vhodu, kjer smo za vas pripravili obilo vitaminov in zdravih presenečenj. Vsi obiskovalci pa boste imeli možnost sodelovati tudi v nagradni igri ZDRAVJE na prvem mestu, v kateri bomo podelili 10 čudovitih nagrad v povezovanju s Piranske Soline, Spa Lepa Vida in e-Branjevka.

Za vse naročnike naših e-novic in sledilce družbenih omrežji smo ob tem pripravili posebno ugodnost. S kodo PRVA10 prejmete 10 % ekskluzivni POPUST na vse izdelke kozmetične linije, v spletni trgovini soline.si. Kodo unovčite lahko do 16.6.23 in velja na vse spletne nakupe izdelkov naravne kozmetike @LepaVida.

Več o programu dogodka

Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]