Novice  

PRVA Varnost je NAJ riziko življenjsko zavarovanje 2023!V reviji Moje Finance so tudi letos analizirali ponudbo 7 zavarovalnic, ki v Sloveniji ponujajo riziko življenjska zavarovanja. Pri izbiri najboljših zavarovanj so upoštevali dve zavarovalni vsoti, in sicer 50 in 100 tisoč evrov, za tri starostne skupine, za 30-letnika, ki bi bil življenjsko zavarovan za primer smrti za 30 let, 40-letnika, ki bi bil zavarovan za 20 let, in 50-letnika, ki bi bil zavarovan za 10 let.

Poiskali so najugodnejše zavarovanje za primer smrti v treh starostnih skupinah in jim podelili certifikat naj riziko življenjsko zavarovanje 2023. Najugodnejše riziko življenjsko zavarovanje z zavarovalno vsoto 50 in 100 tisoč evrov za 30-letnika ponuja Prva osebna zavarovalnica oziroma naše zavarovanje PRVA Varnost. To je najboljša izbira za 40-letnika pri riziko življenjskem zavarovanju z zavarovalno vsoto 50 tisoč evrov.

Naše riziko življenjsko zavarovanje PRVA Varnost je bilo izbrano za NAJ riziko življenjsko zavarovanje že tretje leto zapored.

Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]