Novice  

PRVA na #loveHR SummitMed 7. in 8. aprilom se je v Portorožu odvijal #loveHR Summit – SLOVENSKI KADROVSKI KONGRES in PRVA je že tretje leto zapored prevzela vlogo generalnega sponzorja dogodka.

Slovenski kadrovski kongres je največji HR dogodek v slovenskem prostoru, ki se uvršča tudi med največje HR dogodke v regiji. Vse od leta 2012 povezuje več kot 350 kadrovskih managerjev, odgovornih za izobraževanje in razvoj zaposlenih ter drugih HR strokovnjakov v organizacijah javnega in zasebnega sektorja, ki jih povezuje ljubezen do razvoja, do stroke in do tkanja novih poslovnih stikov. Odlikujejo ga vrhunski HR strokovnjaki, nove HR zgodbe in dobre prakse.

Sodelovanje na takšnem dogodku PRVI omogoča odlično priložnost za predstavitev kolektivnih zavarovanj, ki predstavljajo sodoben, vedno bolj pomemben in kakovosten del zaposlitvenega paketa. Prednosti, ki jih podjetjem in njihovim zaposlenim prinaša sklenitev kolektivnega zdravstvenega zavarovanja, je predstavnikom delodajalcev v otvoritvenem nagovoru predstavila predsednica uprave PRVE Osebne zavarovalnice, Nataša Hajdinjak.

Dogodek je sovpadal s svetovnim dnem zdravja. Ta je še posebej letos opozarjal, da je potrebno za lastno zdravje jutri potrebno odgovorno ravnati danes. Svojo prisotnost na dogodku smo v podporo promociji zdravja zato nadgradili z nagradno igro Zdravje na prvem mestu, v kateri smo uspešno podelili glavno nagrado, kolektivno zavarovanje PRVA Zdravje Specialisti in zdravila.

Uspeh? Tudi tokrat smo ga merili v kakovosti nasmeha posameznika. Ob tem se zahvaljujemo za sodelovanje našemu partnerju in blagovni znamki e-Branjevka, ki tudi v PRVI skrbi za dnevno svež vnos vitaminov med našimi sodelavci. Na dogodku bo PRVA zagotovo še sodelovala, do takrat pa smo za vsa povpraševanja podjetij z veseljem na voljo na info@prva.si ali 080 88 08.

Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]