Novice  

Ne čakajte na napotnico, z našim zavarovanjem boste pri specialistu v 10 dnehNe čakajte na napotnico, z našim zavarovanjem boste pri specialistu v 10 dneh

Razmišljate o izbiri zdravstvenega zavarovanja? Pred tem se ustavimo in osvetlimo trenutno stanje. Stavke zdravnikov in pomanjkanje zdravstvenega osebja postajajo vse pogostejše težave v našem zdravstvenem sistemu. To vodi v daljše čakalne dobe, omejen dostop do zdravstvenih storitev in večjo stopnjo stresa za paciente. Trenutna težava je tudi že, kako sploh priti do napotnice.

Dodatno zdravstveno zavarovanje predstavlja ključno rešitev. Z njim lahko presežemo omejitve javnega sistema in si zagotovimo hitrejše ter kakovostnejše zdravstvene storitve v zasebnem sektorju. Zavarovanje omogoča dostop do zdravnikov specialistov, diagnostičnih postopkov in operativnih ter terapevtskih posegov brez dolgih čakalnih dob. Pri PRVI je čas od klica v naš asistenčni center do termina pri zdravniku specialistu največ 10 delovnih dni.

Poleg tega nam dodatno zdravstveno zavarovanje omogoča izbiro zdravnikov in zdravstvenih ustanov, kar pomeni večjo prilagodljivost in udobje pri skrbi za naše zdravje. Zavarovanje prav tako zagotavlja finančno varnost v primeru nepričakovanih stroškov, kar je v današnjem času ključnega pomena. Dodatna prednost, ki vam jo omogoča naše zavarovanje PRVA Zdravje v primeru sklenitve kombinacije kritij pa je to, da boste prišli DO SPECIALISTA TUDI BREZ NAPOTNICE!

Zato, če želite poskrbeti za svoje zdravje brez nepotrebnih skrbi in zamud, razmislite o dodatnem zdravstvenem zavarovanju. Zagotovite si naročanje prek telefona ali spleta 24/7, vse dni v letu.

SKLENITE PREK SPLETA

Ključne besede:
Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]