Novice  

Spodbujamo prenos znanja in ljubezen do športnega plezanja na nove generacijePRVA je generalni sponzor slovenske reprezentance v športnem plezanju od l. 2018. S finančno podporo ekipi zagotavljamo kakovostne pogoje za trening in s tem uspehe, pomemben del sponzorstva PRVE pa je tudi gradnja prepoznavnosti športnega plezanja med vso slovensko publiko, med vsemi generacijami.

Marca smo v plezalnem centru Plus Climbing Koper skupaj s Planinsko zvezo Slovenije organizirali poseben dogodek, na katerem so skupaj s celotno slovensko reprezentanco v športnem plezanju navdušili več kot 50 nagrajencev, med katerimi je bilo največ otrok. Udeleženci so imeli priložnost doživeti pravo plezalno izkušnjo, ki je vključevala ogled uradnega treninga reprezentance in spoznavanje osnov plezanja. Verjamemo, da so s spodbudo članic ter članov ekipe dobili PR(a)vi navdih in bodo s športnim plezanjem uspešno nadaljevali.

Ob ogledu  videa lahko podoživite to prvovrstno plezalno druženje:

Video: Three Digital Media

Že ta konec tedna se na Kitajskem pričenja nova sezona svetovnega pokala v športnem plezanju – najpomembnejše letos pa so gotovo olimpijske igre in z njimi povezane kvalifikacije. Držite pesti za ekipo skupaj z nami in nas za vse nove dogodke ter nagradne igre spremljajte na družbenih omrežjih FB: Prva pri življenjskih odločitvah in IG: vedno_prva.


 

Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]