Novice  

Pomagajmo skupaj, za lepši jutriSočutni do sočloveka

V težkih trenutkih tudi v PRVI podpiramo prebivalstvo Ukrajine, vse ki so na begu in vse, ki so se znašli v stiski. Bistveno danes je, da držimo skupaj, sočutni do sočloveka. Z našimi sodelavci se bomo zato trudili nuditi pomoč na vse načine, četudi gre le za male korake in drobna dejanja. Pozitivni in polni upanja za lepši jutri.

združujemo moči

PRVA je donirala sredstva v podporo humanitarni pomoči prek partnerske nevladne organizacije UNICEF. Z našimi sodelavci zbiramo tudi materialna sredstva, spodbujali jih bomo tudi k prostovoljstvu. V načrtu imamo izkoristiti tudi našo prodajno mrežo in partnerstva po Sloveniji, prek katerih bomo dodatno spodbujali donacije UNICEF-u.

 

pomagajte zbrati dodatna sredstva

Eden izmed načinov kako lahko pomaga vsak posameznik, je z oddajo prispevka nevladni organizaciji UNICEF.

Ogroženih je kar 7,5 milijona otrok. Več kot milijon otrok je že bilo prisiljenih zapustiti svoje domove zaradi vse ostrejših spopadov. Hitrost, s katero se odvija to preseljevanje, in njegov obseg, sta povsem brez primere. Vaša donacija bo zagotovila nujno pomoč v obliki zdravstvene oskrbe, hrane in psihosocialne pomoči otrokom in njihovim družinam.

DONIRAJTE TUKAJ

 

Tukaj smo za naše sodelavce

PRVA ni poslovno prisotna v Ukrajini in Rusiji, je pa vojna neposredno in posredno prizadela naše sodelavce in njihove družine. Tukaj smo tudi za njih, da jim pomagamo s prevozi ter z možnostjo dodatnih prostih dni. In še naprej bomo tukaj, da najdemo nadaljnje načine pomoči.
Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]