Novice  

Postanite del športnega spektakla – podarimo vam brezplačno vstopnicobrezplačne vstopnice za plezalno tekmo v Kopru 2022

Naše zavarovance, partnerje in vse plezalne navdušence PRVA ekskluzivno vabi na 26. tekmo svetovnega pokala v športnem plezanju na slovenskih tleh. Ta se bo 2. in 3. septembra 2022, namesto tradicionalno v Kranju, prvič odvijala na novi plezalni steni Plezalnega centra Koper – Plus climbing na Bonifiki. Letos sploh vam bo zagotovljeno prav posebno doživetje, saj bo tekma na prostem, del športnega spektakla pa ste z le nekaj kliki lahko brezplačno tudi vi!

PRVA je od leta 2018 generalni sponzor slovenske reprezentance v športnem plezanju –  s ponosom jih imenujemo prvi na vrhu. Med 2. in 3. septembrom bodo na tekmi svetovnega pokala v težavnostnem plezanju pred slovenskim občinstvom v Kopru pomerili svoje moči z najboljšimi svetovnimi športnimi plezalci. Ker si ekipa najboljših slovenskih športnih plezalk in plezalcev zasluži najmočnejšo, glasno navijaško podporo, kot generalni sponzor tekme PRVA vsem športnim navdušencem omogoča ekskluzivno priložnost, da za prve na vrhu brezplačno navijate z nami.

 

Vabljeni na največji športni dogodek v Kopru

 

Nova veličastna in edinstvena zunanja plezalna stena za težavnostno in hitrostno plezanje na koprski Bonifiki, ki te dni dobiva končno podobo, bo primerljiva s podobni v tujini in veličastno bo tudi dvodnevno dogajanje v bližini stene. Koprski plezalni center, ki se že ponaša z notranjo balvansko steno, bo tako skupaj z njo na enem mestu združeval vse tri plezalne discipline. Na ta način bo Koper lahko zdaj gostil večja mednarodna plezalna tekmovanja, obenem pa bo imel možnost postati uradni pripravljalni center za slovensko reprezentanco.

PRVI velik dogodek je tekma Svetovnega pokala v težavnostnem plezanju. V sklopu podpore promociji temu čudovitemu športu in v želji, da bi našim tekmovalcem omogočili čim bolj številčno navijaško podporo, bo PRVA tega dodatno finančno podprla in gledalcem omogočila možnost brezplačnega vstopa na dogodek.


 

Kako si boste s PRVO kmalu zagotovili brezplačno vstopnico za dogodek? 

PRVA v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije in ekipo Slovenian climbing team obiskovalcem, ki bodo na spletni strani navrhu.prva.si do vključno 31. 8. 2022 do 23:59 izpolnili spletni obrazec, omogočila brezplačno vstopnico za dogodek. Odraslim osebam je dodatno na voljo ena brezplačna vstopnica za otroka v starosti 9-18. let, otroci do 8. leta imajo avtomatsko brezplačen vstop.

Bodite z nami PRVI NA VRHU!

 

Občudujte plezalne veščine najboljših v živo!

 

Najuspešnejša slovenska športna plezalka Janja Garnbret, zlata olimpijska in že trikrat slovenska športnica leta po izboru športnih novinarjev, je ikona športne panoge. Je tista športnica, ki dokazuje, da pride uspeh s trdim delom in pravo podporo, je najboljša med najboljšimi in z lahkoto niza zmago za zmago.

Letos ima že tri zmage v težavnosti, eno v balvanih ter že 35 zmag v svetovnem pokalu v športnem plezanju. A poleg Janje je med slovenskimi športnimi plezalci še veliko tistih, ki se lahko kosajo s svetovno konkurenco. To dokazujejo z rednimi uvrstitvami v finale tekem svetovnega pokala.

Slovenska reprezentanca v športnem plezanju sodi v sam vrh tega športa in končno je Slovenija dobila tudi infrastrukturo na najvišjem nivoju. Po 25 letih tekem v Kranju se karavana seli na Obalo.

PROGRAM DOGODKA

*Vaše osebne podatke bomo uporabili za to, da vam bomo lahko posredovali predstavitev ugodnosti in produktov, ki jih nudimo v PRVI Osebni zavarovalnici in PRVI Pokojninski družbi. V kolikor svojih podatkov ne želite delite z nami, pa vas vabimo, da na spletni strani Eventim vstopnice kupite ter tudi vi s svojo prisotnostjo in navijanjem podprete slovenske športne plezalke in plezalce. Več informacij o dogodku vam je na voljo na uradni strani www.worldcupslo.com.


Ključne besede:
Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]