Novice  

Ekskluzivno za zavarovance PRVE: vstopnice za 66. Ljubljana festival z 10 % popustomPrva je letos sponzor Ljubljana festivala

PRVA je letošnje leto eden izmed ponosnih pokroviteljev 66. Ljubljana Festivala oziroma tradicionalnega koncerta Vlada Kresilna z gosti. Ta se bo odvijal 31. avgusta v Križankah.

Že 66. festivalsko sezono zaznamujejo žanrsko pestri dogodki v izvedbi vrhunskih, mednarodno priznanih umetnikov. Izbirate lahko med pisano paleto koncertov, muzikalov, baletov, oper in drugih kulturnih prireditev. Na festival prihajajo La Fura dels Baus, Münchenski filharmoniki, Kristine Opolais, Edward Clug, Diana Damrau, Voca People, Akademski državni balet Borisa Eifmana iz Sankt Peterburga, Marcelo Alvarez, milanska Scala, Rigoletto, Kraljevi orkester Concertgebouw, Vlado Kreslin, Laibach in še mnogi drugi.

Ker nam zvestoba naših zavarovancev veliko pomeni, le tem ob spletnem nakupu vstopnic omogočamo 10 % popust*. Zavarovanci PRVE nas za pridobitev promocijske kode lahko pokličejo na 080 88 08 ali nam pišejo na info@prva.si.

Program festivala

*Popust velja za dve vstopnici na prireditev in ne velja za koncerte Petra Benca, Dance amore, Vlada Kreslina in muzikala Briljantina. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo na dan prireditve.


Ključne besede:
Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]