Novice  

Bodite prvi na vrhu: darilo za prvih 500Pričela se je predprodaja vstopnic za tekmo svetovnega pokala v športnem plezanju Koper 2024, ki bo 6. in 7. septembra na zunanji plezalni steni Plezalnega centra Koper. Koper poleg Innsbrucka in Chamonixa velja za enega izmed najboljših treh dogodkov na svetu, kar se tiče vrhunske organizacije, velikosti dogodka in top izkušnje za ogled tekme športnega plezanja. Zato je letos ne zamudite!

 

Prva kupcem zagotovi brezplačno spominsko majico in ogled tekme s posebnega prizorišča

Ker smo PRVA generalni sponzor slovenske reprezentance v športnem plezanju od 2018 in generalni sponzor dogodka, prvih 500 kupcev vstopnic za ogled finala ob nakupu nagradimo z brezplačno spominsko majico dogodka, ki smo jo pripravili skupaj s Slovenia Climbing Team in Planinsko zvezo Slovenije. Na njej so tudi podpisi Janje Garnbret, Luke Potočarja, Mie Krampl in Vite Lukan. Od tu dalje ni dvoma, da boste v njej tudi naši zavarovanci, člani pokojninskih skladov ter seveda vsi goreči oboževalci športnega plezanja PRVI NA VRHU!

Pa to še ni vse! Samo v tej majici bo možen vstop na poseben prostor na prizorišču tekme, s katerega bo ogled tekme toliko bolj unikatno doživetje. Velikost majice in model (ženska, moška, otroška) določite ob nakupu vstopnice na vstopnice.pzs.si. Majice bo mogoče prevzeti na prizorišču, 7. septembra pred finalom, od 17. ure dalje na razstavnem prostoru PRVE.

Nakup vstopnic in ostale informacije na vstopnice.pzs.si

 

 

 

GAlerija: SP KOPER 2023

Foto: Andraž Purg, Grega Valančič.Ključne besede:
Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]