Kako do PRVE?

PRVA Pokojninska družba, d.d.
Fajfarjeva ulica 33, 1000 Ljubljana

Telefon: 080 88 08
Tajništvo uprave: 01 234 58 02
E-pošta: info@prva.si
Fax: 01 436 12 15

Kontakt za novinarje: marketing@prva.si

 

POMEMBNO OBVESTILO NAŠIM STRANKAM GLEDE PREVENTIVNIH UKREPOV

V duhu odgovornega ravnanja, ob skrbi za zdravje in z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa, uvajamo strožje ukrepe ob osebnem obisku strank v naši poslovalnici.

V poslovalnici bomo sprejeli vsako stranko posebej, zato vas vljudno prosimo, da se za obisk predhodno najavite preko brezplačne telefonske številke 080 88 08 ali prek elektronske pošte info@prva.si.

Za vas smo odprti:

  • Od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro ter med 13. in 16. uro.
  • V petek med 8. in 13. uro.

Delovni čas brezplačna številka:

  • Od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.

Urejanje storitev v poslovalnici je možno ob upoštevanju splošnih priporčil NIJZ. Vljudno prosimo, da si pred vstopom v našo poslovno stavbo nadenete zaščitno masko in upoštevate priporočeno razdaljo 1,5 metra oddaljenosti med osebami. Kolikor kažete znake bolezni, prosimo, da upoštevate priporočila in ne vstopate v zaprte prostore.

 

Z VSEMI NAŠIMI STORITVAMI NA VOLJO NA DALJAVO

Za sklenitev zavarovanj ali modifikacijo vašega zavarovanja se lahko obrnete direktno na izbranega zavarovalnega zastopnika.

Sicer vas vabimo, da z nami kar največ uredite po telefonu 080 88 08 in prek elektronske paste info@prva.si, vsak dan med 8.-16 uro. Našim zavarovancem je v primeru vprašanj na voljo tudi uporabniški portal “moja PRVA“.

Prikaži posrednike