Zavarovanje za primer smrti

Za primer težje bolezni in invalidnost

Za primer izpada dohodka zaradi bolniške

Kako bomo odplačevali svoje dolgove v primeru, če zbolimo? In kaj, ko neodplačane kredite podedujejo naši dediči? Ob nepričakovanih dogodkih naši dolgovi ne bi smeli obremenjevati naših bližnjih, zato je pametno, da poskrbimo za ustrezno zaščito.

Ko razmišljamo o varni zadolžitvi, je pomemben tudi razmislek o tem, kako hitro in komu se v primeru najhujšega izplača zavarovalnina. Zavarovanje kredita z vinkulacijo police življenjskega zavarovanja je smiselna rešitev, če želimo svojcem prihraniti skrbi, povezane z našimi dolgovi, saj to pomeni najhitrejše poravnanje vaših finančnih dolgov brez nalaganja obveznosti svojcem.

Info izračun Vse prednosti zavarovanja

zavarovanje kredita življenjsko zavarovanje prva varnost

DOLOČITEV ZAVAROVALNE VSOTE

Za čim bolj ustrezno določitev zavarovalne vsote, s tem pa tudi zavarovanja vašega kredita, vam z veseljem brezplačno svetujemo. Vsak dan nas lahko pokličete na 080 88 08 oz. nam zaupajte svoja vprašanja na info@prva.si. Kolikor želite, da vas pokličemo mi, enostavno izpolnite obrazec in naročite klic svetovalca.

  INFORMATIVNI IZRAČUN ZAVAROVALNE VSOTE

  Ko razmišljate o izplačilu, primernem za vaše najbližje, upoštevajte vse svoje dolgove in izpad vašega osebnega dohodka. To so tista finančna bremena, s katerimi bi se morali vaši otroci in partner soočiti ob vaši smrti. Da jih vaši dolgovi ne bi bremenili, hkrati pa izpad dohodka ne bi poslabšal njihovega življenjskega standarda, naj bo to osnova za izračun.

  informativni izračun - zavarovanje kredita

  Primer:

  Življenjsko zavarovanje sklepa oseba, ki je stara 35 let in živi s partnerjem in enim otrokom, starim pet let. Mesečno zasluži 1.000 EUR (neto plača), pri tem pa odplačuje posojilo v višini 30.000 EUR in lizing za avto v višini 5.000 EUR. Drugih življenjskih zavarovanj nima. Zavarovalna vsota mora pokriti naslednje potrebe.

  A – POPLAČILO POSOJIL IN DOLGOV: Upoštevamo zneske vseh neodplačanih posojil, lizingov, izkoriščenih limitov na osebnih računih in drugih dolgov.

  ZNESEK VSEH DOLGOV = 30.000 EUR + 5.000 EUR = 35.000 EUR

  B – NADOMESTITEV DOHODKA; Predvidite višino sredstev, ki bi jih družina potrebovala za ohranitev obstoječega življenjskega sloga. Pri tem upoštevajte, koliko zaslužite zdaj, katere stroške z dohodkom pokrivamo in za koliko časa mora znesek zadostovati. V našem primeru upoštevamo dobo 3 leta.

  LETNI NETO DOHODEK x 3 LETA = (1.000 EUR x 12) x 3 leta = 36.000 EUR.

  C – OBSTOJEČA ZAVAROVANJA; Odštejete zavarovalne vsote že sklenjenih zavarovanj.

  VIŠINA ZAVAROVALNIH VSOT = 0 EUR

   

  PRIPOROČLJIVA ZAVAROVALNA VSOTA ZA PRIMER SMRTI:
  A + B – C = 120.000 EUR + 35.000 EUR – 0 EUR = 71.000 EUR

  Skleni prek spleta Vse prednosti zavarovanja

  Bodite obveščeni prvi

  [sibwp_form id=1]