Novice  

Smo ponosni partner vseslovenske akcije Ustavi se!PRVA sodeluje v akciji “Ustavi se”, ki jo organizira Zavod Med.Over.Net in opozarja na pomanjkanje časa vseh nas ter predstavlja načine, kako bolj zadovoljno in zdravo preživljati trenutke bivanja. V naslednjih mesecih bomo pomagali aktivirati družbo, da se “ustavi”, jo poučevati in spodbujati k pozitivnim spremembam.

Poleg minut, ki jih bomo zbirali skupaj z ostalimi podporniki akcije in kjer se bo možno ustavit prek spletne strani, bomo v kampanji sodelovali tudi aktivno, s kakovostnimi vsebinami na temo partnerstva in učinkovitejšega upravljanja skupnih financ.

Med julijem in koncem septembra bomo zbirali vaše sproščene fotografije, ki jih bomo objavili v galeriji na naši spletni strani ter v galeriji na Facebook strani »Prva pri življenjskih odločitvah«. Mesečno bomo izbrali tri najbolj kreativne predloge in jih nagradili.

Naše zbrane minute bomo oktobra poklonili socialnovarstvenemu programu Aktiven dan in 130 starostnikom omogočili brezplačno telesno vadbo, ki omogoča boljšo fizično pripravljenost in izboljšuje osnovne vitalne funkcije. BREZPLAČEN Aktiven dan poteka na  8 lokacijah po vsej Sloveniji, z osrednjim dogodkom 5. 10. v Deos centru starejših Trnovo, v sklopu katerega bo vključeno tudi predavanje naših ambasadorjev in strastnih tekačev, zakoncev Praprotnik. Preverite lokacije in termine in pohitite s prijavo.

 

Ustavi se! Podari Minuto!


Ključne besede:
Bodite obveščeni prvi

[sibwp_form id=1]
X

0808808

Pokličite nas (Od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro)

X
Pišite nam
X
Naročite termin