prva ustavi se sodeluj in osvoji svoj vrh

Spoznaj se z atraktivno športno disciplino, kjer štejejo zaupanje, dinamika, spretnost in logično razmišljanje!

Sprejmi izziv in na lastnih prstih občuti, kako potekajo treningi prvih na svetu. Pri članih slovenske reprezentance v športnem plezanju izgleda lahkotno …

IN Kako bi se s svetom vertikale spopadel ti?
Naloga je enostavna:

 

Ustavite se!

Izpolni obrazec in oddaj svoje najljubše motivacijsko misel oziroma stavek, ki te navda z močjo in na katerega pomisliš predno se lotiš premagovanja ovir.

Kar trikrat bomo med dospelimi gesli/mislimi izbrali najboljše, zmagovalci pa bodo skupaj z najboljšim prijateljem del enkratnega doživetja:

  • 2-urni trening v Plezalnem centru Koper s prvim trenerjem sveta, Urhom Čehovinom in legendo slovenskega športnega plezanja, Mino Markovič
  • 2 vstopnici v prvi vrsti na finalni tekmi Svetovnega pokala v športnem plezanju, 30. 9. 2018 v Kranju

Kot pri športu pa tudi pri naši nagradni igri velja, da se z vztrajnostjo laže zmaga. Komur ne bo uspelo v prvem obdobju, ima možnost sodelovati v žrebu še dvakrat! Za vse ostale plezalne in #ustavise navdušence pa smo pripravili manjše motivacijske nagrade.

IZPOLNI OBRAZEC IN zmagaj


USTAVI SE IN POSTANI ZMAGOVALEC:

1. nagrada: 3x dvourni trening s člani slovenske športnoplezalne reprezentance za dve osebi & dve vstopnici za PRVO vrsto na tekmi Svetovnega pokala v športnem plezanju, Kranj 2018
2. nagrada: 3x majica PRVA za dve osebi
3. nagrada: 3x kapa PRVA za dve osebi

DATUMI RAZGLASITVE ZMAGOVALNIH MOTIVACIJSKIH GESEL IN MISLI

Datumi razglasitve zmagovalnih motivacijskih gesel/vaših pozitivnih misli/citatov bodo trikrat. Za prejeto v obdobju 20. 6.-6. 7. 2018, bo razglasitev 9. 7. 2018; za obdobje 10. 7.-3. 8. 2018 bo razglasitev 6. 8. 2018, za obdobje 7.-19. 8. 2018 pa bo razglasitev zmagovalcev 20. 8. 2018. Imena zmagovalcev bomo objavili na našem info portalu in na Facebooku Prva pri življenjskih odločitvah.

Več o projektu “Ustavi se

 

Motivacijske misli in nagrajenci za obdobje 20. 6.-6. 7. 2018

1. Nagrada (dvourni trening s člani slovenske športnoplezalne reprezentance za dve osebi & dve vstopnici za PRVO vrsto na tekmi Svetovnega pokala v športnem plezanju, Kranj 2018):

Če padeš se poberi, poizkusi znova.

Latoja Drmaž

2. Nagrada (majica PRVA za dve osebi)

Na vrh sveta.

Damjana Kenda

3. Nagrada (kapa PRVA za dve osebi)

Korak po korak do končnega cilja!

Dunja Šober

Bodite obveščeni prvi

X

0808808

Pokličite nas (Od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro)

X
Pišite nam
X
Naročite termin
Želite osebno svetovanje? Oddajte svoje podatke in poklicali vas bomo.